Az Elite szalon felkészült a járvány utáni visszatérésre

A budapesti Elite szalon 2020.május 11-től bejelentkezésre újra nyitva tart. Szalonunk felkészült a járvány utáni visszatérésre.

 

Hogyan változik a menyasszonyi ruhapróba és a vásárlás a koronavírus okozta vészhelyzet után? A budapesti Elite szalon most forradalmasítja üzletét: értékesítés időpontfoglalással, videohívásban, ruhazsákba csomagolt fertőtlenített ruhákkal.

Az Elite szalon privát bemutatóteremmé alakul személyre szabott értékesítéssel, kesztyű és kézfertőtlenítőgél alkalmazásával az ügyfelek számára, valamint kibővített nyitvatartási idővel készül a koronavírus által okozott vészhelyzet utáni visszatérésre.

Amikor a kormány 2020.március 11-én vészhelyzetet hirdetett ki a koronavírusos járvány miatt Magyarországon, egyidejűleg az üzletek nyitva tartását is korlátozta. 2020.március 28-tól azok zárva tartását javasolta. Mi tudtuk, hogy rövid idő múlva találkozhatunk és vártuk, hogy újra nyithassuk szalonunkat. A karanténban töltött idő minden nappal rövidült. 

Ezért azonnal azon kezdtünk el dolgozni, hogy a szalon újra nyitása és tevékenysége a COVID–19 vészhelyzet utáni védekezés második szakaszában is a lehető legbiztonságosabb legyen a vásárlóknak és az ott dolgozóknak egyaránt.

Elite szalon kirakat

 

Ma már látni lehet, hogy néhány bevett szokásunkon módosítani kell, annak ellenére, hogy 25 éves fennállásunk alatt gördülékenyen, problémamentesen üzemeltünk. 

1. Showroom-ként, privát bemutatóteremként fogunk működni a továbbiakban. Ez annyit jelent, hogy az üzletben kizárólag időpontra bejelentkezett vásárlókkal tudunk foglalkozni és őket kiszolgálni. Bejelentkezni a +36209863390 telefonszámon, illetve az eskuvoiwebaruhaz@gmail.com e-mail címen tudnak. 

2. A bejelentkezettek egy kísérővel tudják felkeresni az Elite szalont. További kísérők videó kapcsolatban lehetnek jelen, illetve a kirakaton keresztül az üzlet előtt követhetik a próbát. 

3. A ruhát keresők érkezés után -ingyenesen- egy „figyelmességi” csomagot kapnak, amely egy szájmaszkot, kéztörlő fertőtlenítő kendőt és menyasszonyi kesztyűt tartalmaz a próbához. Természetesen az üzlet több pontján kihelyezett kézfertőtlenítőket is tudják használni a vásárlók. Az üzletben dolgozók is maszkot és kesztyűt viselnek a próba során.

Figyelmességi csomag
Figyelmességi csomag

 

4. Csak ezután kezdődik meg a ruhapróba. Szalonunkban sok kismama keres menyasszonyi ruhát, ezért a lehető legszigorúbban vesszük a higiéniát az üzletben. A kényszerű karantén ideje alatt a szalon tisztasági festésen esett keresztül. A szalonban található ruhákat és az üzlethelyiséget is rendszeresen ultraviola fényt és ózont kibocsátó lámpával fertőtlenítjük. A fertőtlenített menyasszonyi ruhákat és a szalagavatóra szánt keringőruhákat is ruhazsákokban tároljuk, így garantálva azok biztonságos próbáját. A koronavírus elleni védekezés ezen szakaszában minden ruhapróba után a próbafülkét és a felpróbált ruhákat  UVC lámpával sterilizáljuk a következő vásárló számára. Ruhakölcsönzés esetén a visszahozatalra kerülő ruhákat hagyományos módon tisztítjuk és fertőtlenítjük.

UV C lámpa
UV C lámpa 

 

5. Pontosan azért, mert a ruhapróba és a ruha kiválasztás módja megváltozik, egy-egy próbára több időt kell számolnunk. A nyitvatartási időt ezért tartjuk fontosnak meghosszabbítani, hogy több vásárlót tudjunk kiszolgálni ruháinkkal. Az Elite szalon már reggel 8 órától fogadja a bejelentkezett vásárlókat este 19 óráig, így a munka után érkező érdeklődők is tudnak időpontot foglalni. Gyakorlatban tehát mintegy privát bemutatóterem leszünk nyitva, hosszabb nyitvatartási idővel, egyéni, biztonságos kiszolgálással. 

6. A sikeres ruhaválasztás után az Elite szalon is javasolja a kártyás fizetési módot. 

A fenti szabályok betartásával szeretnénk a lehető legbiztonságosabbá tenni a ruha kiválasztását és még sok boldog hölgyet kiszolgálni a csodálatos ruháinkkal.

Ruhazsák
Ruhazsákban a menyasszonyi ruhák