Menyasszonyi ruhadivat 2019

Hamarosan megérkezik a jövő évi kollekció az Elite szalonba, addig is néhány szót ejtenék az aktuális trendekről.
 
Kellemes változásokról szeretnék beszámolni, mivel szerencsénk lesz a 2019-es menyasszonyi ruhákkal, mert nem csak szépek lesznek, de igen kényelmesek és nagyon mutatósak is.
Sok ruha gyönyörű hátkivágásával hívja fel majd magára a figyelmet. Emiatt azonban nem kell aggódni, mivel az Elite szalonban az ilyen fazonú és a könnyű tüllel, csipkével díszített átlátszó menyasszonyi ruhák alá speciális fehérneműk is vannak. Ezek még jobban kiemelik az arák alakját. 

A leghíresebb ruhatervezők Grace Kelly és Audrey Hepburn eleganciáját tükröző ruhákat álmodtak meg a 2019-ben esküvőre készülő hölgyek számára. Tehát jellemzően francia stílűek a jövő évi kollekció darabjai, ahol a csipkedíszítés dominál. A szoknyák bősége is csökkenni fog. 
Az uszály már nem okvetlenül szükséges. Nagyobb hangsúlyt fog kapni a fátyol. A ruha hosszát meghaladó fátylak veszik majd át az uszály szerepét. Ez a tendencia kellemesebbé és kényelmesebbé teszi a táncolást az esküvőkön.
A ruhák színe változatlanul fehér és tört fehér, valamint a ruhák egy színtónusban készülnek.
A ruha derekát díszítő öv azonban lehet pasztell színű is. 
Anyaguk könnyed, légies, azaz tüll, muszlin, taft vagy organza.
 
Azok se keseredjenek el akik nem a romantikus, királynői stílus kedvelői, hanem a modern-bohém stílust részesítik előnyben. 2019-ben számukra is készült egy 70'-es éveket idéző kollekció.
Itt már a csipkék karakteresebbek, erősebbek és a menyasszonyi ruhák ujja inkább tölcsér alakú, illetve „pillangóujjas”. Szabadtéri és kerti esküvőkre ez a legkiválóbb választás. 
 
 
Az elől rövid hátul hosszú ruha már a múlté, helyettük a divattervezők az 50'-es éveket idéző darabokat alkották meg. Ezek a ruhák térd alá érnek. Derekuk rövidebb, mint a hosszú szoknyás társuké. Remek választás lehet nemcsak kisebb létszámú esküvőkre, hanem akár átöltöző ruhaként is a nagyobb, táncosabb lakodalmakra. 
Ezekhez a ruhákhoz kiemelten fontos a szép cipő és a testszínű vékony harisnya, még nyáron is!
 
A jövő évi kollekció folyamatosan érkezik az Elite szalonba, várhatóan 2019 januárjában lesz elérhető a teljes kollekció. 
 
Addig is kellemes böngészést kívánunk honlapunkon!