Milyen lesz a 2021-es menyasszonyiruha divat?

Joggal merül fel a kérdés a menyasszonyi ruhát kereső hölgyek esetében.

 

Nehéz év volt a 2020-as, a koronavírus járvány a legtöbb esküvői tervet áthúzta. Rengeteg esküvőt kellett elhalasztani, miközben a menyasszonyi ruha készítő cégek már szeptember közepén bemutatták a 2021-es modelljeiket. A szakma is csak kapkodta a fejét a digitális térben bemutatott álomszép ruhák láttán. 

Szerencsére a 2020-as modellekhez hasonlóan alapvetően maradnak a lágy esésű tüllszoknyás és test színű tüll alapon csipkével díszített romantikus darabok. 

Így azoknak sem kell izgulniuk, akiknek az esküvőjét el kellett halasztani 2020-ban, hiszen a kiválasztott ruhájuk nem ment ki a divatból.

Cinbelin divatbemutató
Valmont Barcelona Bridal Fashion Week Digital Experience Fashion Show

 

Újdonságként azonban a bemutatók során több csodálatosan csillogó anyagú, igazi királynői darabot is láttunk. Sőt nadrágos modellek is voltak szép számmal gondolva a nagyon modern stílusú menyasszonyokra is.

Egyértelműen a 2021-es kollekció legtöbb darabja fantasztikus hátmegoldásával vonta magára a figyelmet.

Egy ruha hátmegoldása számomra mindig ugyanolyan fontos volt, mint hogy szemből milyen finom és izgalmas a fazonja és a kidolgozása. 

Gondoljunk csak arra, hogy a fiatal pár az esküvői szertartáson a legtöbbször háttal áll a násznépnek.

Kotapska menyasszonyi ruha háta
Kotapska menyasszonyi ruha 

 

A menyasszonyi ruha kiegészítők, hajdíszek és fejdíszek is izgalmasak voltak a bemutatókon. Egyértelműen divat lesz a fátyol és az ékszer jellegű hajdísz, bár láttunk merész tollas-koronás csodákat is. 

Egyszóval a menyasszonyi ruha tervezők álmai szerint a közkedvelt „A” vonalú és sellő fazonú ruhákat, valamint királynői csillogó darabokat láthatunk majd az esküvőkön.

VBBFW divatbemutató
Valmont Barcelona Bridal Fashion Week Fashion Show