10 hiba, amit menyasszonyként ne kövess el az esküvőn

Az esküvő az egyik legfontosabb nap az életben, így érthető, hogy a menyasszony szeretne tökéletesen kinézni és tökéletesen viselkedni aznap. Az alábbiakban összegyűjtöttem néhány olyan hibát, amit érdemes elkerülni az esküvőn:

  1. Túlzott smink vagy túl hivalkodó ruha: Az esküvő az elegancia és a stílus napja. Az a menyasszony, aki túlzott sminket használ vagy túl hivalkodó ruhát visel, kicsit elveszítheti az elegancia és a stílus érzetét. A legjobb, ha a ruha és a smink elegáns  és természetes, de mégis csodálatos. Érdemes az esküvőt megelőzően próba sminket és frizurát készíttetni. A ruha választásban, ha bizonytalanok vagyunk, akkor mások véleményét is kikérni, illetve olyan helyen választani menyasszonyi ruhát, ahol a szalonban stylist is közreműködik. 
  2. Késés: Az esküvőn minden perc számít, és az egyik legrosszabb dolog, amit a menyasszony tehet, ha késik. Ha egy kicsit is úgy érzi, hogy nehézségei vannak az időrend betartásával, akkor érdemes korábban felkelni, vagy előre megtervezni az időbeosztást.
  3. Túl sok alkohol: Az esküvők gyakran együtt járnak az italozással, de a menyasszonyoknak érdemes megfontolniuk, hogy mennyi alkoholt fogyasztanak. Az italos esték könnyen kínos vagy kínos helyzetekhez vezethetnek, és az a tény, hogy a menyasszony állítja a negatív példát, még rosszabb.
Ari Villoso

 

    4.  Feszült vagy ideges viselkedés: Az esküvők idegesítő események lehetnek, és a menyasszonyoknak könnyű feszültnek vagy idegesnek érezniük magukat. Az ilyen viselkedés azonban csak rontja az amúgy is stresszes helyzetet, és csökkentheti a vendégek szórakozását , sőt akar sértő is lehet viselkedése. A legjobb, ha a menyasszony megpróbál lazítani, és élvezni az egész napot. Általában ez a feszültség, amikor meglátja mosolygó kedvesét egyébként is oldódni szokott.

   5.   Túl sokat akar irányítani: Az esküvő szervezése és lebonyolítása sok stresszt okozhat a menyasszonynak, és könnyű túlzásba esni azzal, hogy mindent irányítani akar. Fontos megérteni, hogy másoknak is van szerepük az esküvőn, és a túlzott irányítás csak bosszúságot okozhat. Jobb megosztani a feladatokat és hinni a csapatmunkában, a segítőknek.

   6.   Hiszti: sajnos van akit az esküvő előtt izgalmak jobban megviselnek és mindenben a hibát keresik. Ilyenkor a legjobb, ha arra gondolunk, hogy az esküvőre csak jó akaró rokon és barát jön, akik nem az esetleges hibákat fogják keresni egy esküvőn, hanem a fiatal pár boldogságában szeretnének osztozni.

   7.   Rosszul megválasztott cipő: Az esküvők általában hosszú napok, és a menyasszonyoknak sokat kell járniuk és állniuk. Ha a menyasszony rosszul választ cipőt, az egész napot tönkreteheti. Érdemes olyan cipőt választani, amely kényelmes és biztonságos a járásra. A legszerencsésebb, ha két pár cipőt is visz a menyasszony az esküvőre, ha netán az egyik cipő már nem bizonyulna olyan kényelmesnek. 

   8.   Túl sok szelfi vagy fotó: Az esküvő egy kivételes alkalom az életben, és fontos, hogy megörökítsük a pillanatot. Azonban a túl sok szelfi vagy fotózás elvonhatja a figyelmet a nap igazi értékétől, és az egész napot a telefon képernyőjén keresztül töltheti el. Azt javaslom, hogy a menyasszony ismerje fel, mikor van ideje a fotózásra, és mikor van ideje az élvezetre. Az esküvőn amúgy is profi fotós szokott jelen lenni, aki tökéletesen meg tudja örökítenénk a nagy nap legjobb és kiemelkedő pillanatait. 

   9.   Kellemetlen szituációk megosztása a közösségi médián: Az esküvő az élet egyik legbensőségesebb eseménye, és a menyasszonyoknak érdemes ügyelniük arra, hogy milyen dolgokat osztanak meg a közösségi médián. Kellemetlen szituációk vagy személyes konfliktusok megosztása csak bosszúságot okozhat.

   10.   A meghívottak elfelejtése: Az esküvő együtt van az esküvői fogadással, és gyakran a fiatal pár , különösképpen a menyasszony az ünneplők közé van bevonva. Fontos, hogy a menyasszonyok emlékezzenek arra, hogy az esküvő a vendégekről is szól, és szánjanak időt arra, hogy minden meghívottal tudjanak legalább egy kicsit beszélgetni. 

 

Esküvő Classic fotózás

 

+1 jótanács : 

A legfontosabb dolog, amit a menyasszonynak meg kell tennie, az az, hogy élvezze az esküvőt. Az előkészületek és a nap tervezése során könnyű túlságosan a részletekre koncentrálni, és elfelejteni, hogy az esküvőnek az a célja, hogy ünnepeljék a szerelemet és a boldogságot, hogy két ember összeköti életét.  Éppen ezért fontos, hogy a menyasszony időt szánjon arra, hogy élvezze a pillanatot, élvezze a társaságot és élvezze azt a különleges, valóban “Nagy” napot.

Ari villoso molly

 

Ha további cikket olvasnál menyasszonyok számára kattints ide. 

Tags