10 hiba, amit menyasszonyként ne kövess el az esküvőn

Az esküvő az egyik legfontosabb nap az életben, így érthető, hogy a menyasszony szeretne tökéletesen kinézni és tökéletesen viselkedni aznap. Az alábbiakban összegyűjtöttem néhány olyan hibát, amit érdemes elkerülni az esküvőn:

  1. Túlzott smink vagy túl hivalkodó ruha: Az esküvő az elegancia és a stílus napja. Az a menyasszony, aki túlzott sminket használ vagy túl hivalkodó ruhát visel, kicsit elveszítheti az elegancia és a stílus érzetét. A legjobb, ha a ruha és a smink elegáns  és természetes, de mégis csodálatos. Érdemes az esküvőt megelőzően próba sminket és frizurát készíttetni. A ruha választásban, ha bizonytalanok vagyunk, akkor mások véleményét is kikérni, illetve olyan helyen választani menyasszonyi ruhát, ahol a szalonban stylist is közreműködik. 
  2. Késés: Az esküvőn minden perc számít, és az egyik legrosszabb dolog, amit a menyasszony tehet, ha késik. Ha egy kicsit is úgy érzi, hogy nehézségei vannak az időrend betartásával, akkor érdemes korábban felkelni, vagy előre megtervezni az időbeosztást.
  3. Túl sok alkohol: Az esküvők gyakran együtt járnak az italozással, de a menyasszonyoknak érdemes megfontolniuk, hogy mennyi alkoholt fogyasztanak. Az italos esték könnyen kínos vagy kínos helyzetekhez vezethetnek, és az a tény, hogy a menyasszony állítja a negatív példát, még rosszabb. Jó megoldás lehet az alkoholmentes koktélok illetve alkohol mentes pezsgők fogyasztása. Garantáltan finomak és nem maradnak el küllemükben, sem ízükben alkoholos társaiktól. 
Ari Villoso

 

    4.  Feszült vagy ideges viselkedés: Az esküvők idegesítő események lehetnek, és a menyasszonyoknak könnyű feszültnek vagy idegesnek érezniük magukat. Az ilyen viselkedés azonban csak rontja az amúgy is stresszes helyzetet, és csökkentheti a vendégek szórakozását , sőt akar sértő is lehet viselkedése. A legjobb, ha a menyasszony megpróbál lazítani, és élvezni az egész napot. Általában ez a feszültség, amikor meglátja mosolygó kedvesét egyébként is oldódni szokott.

   5.   Túl sokat akar irányítani: Az esküvő szervezése és lebonyolítása sok stresszt okozhat a menyasszonynak, és könnyű túlzásba esni azzal, hogy mindent irányítani akar. Fontos megérteni, hogy másoknak is van szerepük az esküvőn, és a túlzott irányítás csak bosszúságot okozhat. Jobb megosztani a feladatokat és hinni a csapatmunkában, a segítőknek.

   6.   Hiszti: sajnos van akit az esküvő előtt izgalmak jobban megviselnek és mindenben a hibát keresik. Ilyenkor a legjobb, ha arra gondolunk, hogy az esküvőre csak jó akaró rokon és barát jön, akik nem az esetleges hibákat fogják keresni egy esküvőn, hanem a fiatal pár boldogságában szeretnének osztozni.

   7.   Rosszul megválasztott cipő: Az esküvők általában hosszú napok, és a menyasszonyoknak sokat kell járniuk és állniuk. Ha a menyasszony rosszul választ cipőt, az egész napot tönkreteheti. Érdemes olyan cipőt választani, amely kényelmes és biztonságos a járásra. A legszerencsésebb, ha két pár cipőt is visz a menyasszony az esküvőre, ha netán az egyik cipő már nem bizonyulna olyan kényelmesnek. 

   8.   Túl sok szelfi vagy fotó: Az esküvő egy kivételes alkalom az életben, és fontos, hogy megörökítsük a pillanatot. Azonban a túl sok szelfi vagy fotózás elvonhatja a figyelmet a nap igazi értékétől, és az egész napot a telefon képernyőjén keresztül töltheti el. Azt javaslom, hogy a menyasszony ismerje fel, mikor van ideje a fotózásra, és mikor van ideje az élvezetre. Az esküvőn amúgy is profi fotós szokott jelen lenni, aki tökéletesen meg tudja örökítenénk a nagy nap legjobb és kiemelkedő pillanatait. 

   9.   Kellemetlen szituációk megosztása a közösségi médián: Az esküvő az élet egyik legbensőségesebb eseménye, és a menyasszonyoknak érdemes ügyelniük arra, hogy milyen dolgokat osztanak meg a közösségi médián. Kellemetlen szituációk vagy személyes konfliktusok megosztása csak bosszúságot okozhat.

   10.   A meghívottak elfelejtése: Az esküvő együtt van az esküvői fogadással, és gyakran a fiatal pár , különösképpen a menyasszony az ünneplők közé van bevonva. Fontos, hogy a menyasszonyok emlékezzenek arra, hogy az esküvő a vendégekről is szól, és szánjanak időt arra, hogy minden meghívottal tudjanak legalább egy kicsit beszélgetni. 

 

Esküvő Classic fotózás

 

+1 jótanács : 

A legfontosabb dolog, amit a menyasszonynak meg kell tennie, az az, hogy élvezze az esküvőt. Az előkészületek és a nap tervezése során könnyű túlságosan a részletekre koncentrálni, és elfelejteni, hogy az esküvőnek az a célja, hogy ünnepeljék a szerelemet és a boldogságot, hogy két ember összeköti életét.  Éppen ezért fontos, hogy a menyasszony időt szánjon arra, hogy élvezze a pillanatot, élvezze a társaságot és élvezze azt a különleges, valóban “Nagy” napot.

Ari villoso molly

 

Ha további cikket olvasnál menyasszonyok számára kattints ide. 

Tags