KOLLEKCIÓK

Elite esküvői ruhák karcsúaknak, moletteknek és kismamáknak. Keringőruhák szalagavatóra.
A budapesti Elite esküvői ruhaszalon menyasszonyi kollekciójában egyaránt megtalálhatóak a csodálatos csipke költemények és a könnyű, lágy esésű muszlin, tüll anyagú álom ruhák. 
Menyasszonyi ruháink kölcsönözhetők illetve megvásárolhatók.
Akciós menyasszonyi ruha kollekciónkban új menyasszonyi ruhákat kínálunk jelentős kedvezménnyel, azoknak akik saját menyasszonyi ruhát szeretnének esküvőjükre vásárolni. 
Az Elite szalon választékában hiánypótló szolgáltatásként szinte egyedülállóan az országban kismama menyasszonyi ruhákat is találhatnak a menyasszonyok.  
Szalagavatóra fiatalos és modern, mindenkit lenyűgöző exkluzív keringőruha kollekcióval állunk rendelkezésre, első sorban kölcsönzésre. 
Vőlegényeket szmoking és zsakett kölcsönzésével várjuk. 

 • AKCIÓS MENYASSZONYI RUHÁK

  Itt találhatjátok az új akciós eladó menyasszonyi ruhákat. Vételi ár egy kölcsönzési díjért. 220000-540000,-Ft között.
 • VŐLEGÉNY ÖLTÖNYÖK

  Az Elite Szalonban remek vőlegény öltönyök, szmokingok, zsakettek választékát találhatod meg. Ha mellettünk döntesz, nem csak ruhát, hanem rengeteg tanácsot is kaphatsz!
 • MENYASSZONYI RUHA, ESKÜVŐI RUHA

  Az Elite Szalonban hatalmas menyasszonyi ruha kollekció várja a kedves vásárlókat. Ha elegáns, divatos, akár luxus esküvői ruha a vágyad, keress fel minket! Menyasszonyi ruhák karcsúaknak és kismamáknak az Elite szalon választékban.
 • KISMAMA MENYASSZONYI RUHA

  Az Elite szalon választékában hiánypótló szolgáltatásként szinte egyedülállóan az országban szeles választékban kismama menyasszonyi ruhákat is találhatnak a menyasszonyok.
 • MENYASSZONYI KIEGÉSZÍTŐK

  Menyasszonyi kiegészítők az Elite Szalonban. Ha ékszereket, hajdíszeket, fejdíszeket, öveket, táskákat, netán alsószoknyát keresel, esetleg más kiegészítőt, honlapunkon a helyed!
 • SZALAGAVATÓ RUHA, KERINGŐ RUHA

  Szalagavatóra fiatalos és modern, mindenkit lenyűgöző exkluzív keringőruha kollekcióval állunk rendelkezésre, első sorban kölcsönzésre.