KOLLEKCIÓK

Elite esküvői ruhák karcsúaknak, moletteknek és kismamáknak. Csodalatos keringőruhák szalagavatóra.
A budapesti Elite esküvői ruhaszalon menyasszonyi kollekciójában egyaránt megtalálhatóak az exkluzív csipke költemények és a könnyű, lágy esésű muszlin, tüll anyagú álom ruhák. 
Menyasszonyi ruháink kölcsönözhetők illetve megvásárolhatók.
Akciós menyasszonyi ruha kollekciónkban új menyasszonyi ruhákat kínálunk jelentős kedvezménnyel, azoknak akik saját menyasszonyi ruhát szeretnének esküvőjükre vásárolni. 
Az Elite szalon választékában hiánypótló szolgáltatásként szinte egyedülállóan az országban kismama menyasszonyi ruhákat is találhatnak a menyasszonyok.  
Szalagavatóra fiatalos és modern, mindenkit lenyűgöző exkluzív keringőruha kollekcióval állunk rendelkezésre, első sorban kölcsönzésre. 
Vőlegényeket szmoking és zsakett kölcsönzésével várjuk. 

 • AKCIÓS MENYASSZONYI RUHÁK

  Itt találhatjátok az új akciós eladó menyasszonyi ruhákat.
  Saját ruhád lehet egy kölcsönzési díjért. Eladási árak 190000-540000,-Ft között mozognak. Nézz körül prémium kategóriás menyasszonyi ruha kollekciónk között és válassz magadnak jó áron csodaszép ruhát.
 • VŐLEGÉNY ÖLTÖNYÖK

  Az Elite Szalonban remek vőlegény öltönyök, szmokingok, zsakettek választékát találhatod meg.
  Az országban szinte egyedülállóan négy részes igazi, klasszikus zsaketteket is tartanak, illetve fekete sálgalléros szabású fekete szmokingot is szintén kölcsönzésre. Ugyanitt ceremónia mellények és nyakkendők állnak rendelkezésre vásárlásra.
  Ha mellettünk döntesz, nem csak ruhát, hanem rengeteg tanácsot is kaphatsz viselésükhöz.
 • MENYASSZONYI RUHA, ESKÜVŐI RUHA

  Az Elite Szalonban hatalmas menyasszonyi ruha kollekció várja a kedves vásárlókat. Ha elegáns, divatos, akár luxus esküvői ruha a vágyad, keress fel minket! Menyasszonyi ruhák karcsúaknak és kismamáknak az Elite szalon választékban.
 • KISMAMA MENYASSZONYI RUHA

  Az Elite szalon választékában hiánypótló szolgáltatásként szinte egyedülállóan az országban széles választékban kismama menyasszonyi ruhákat is találhatnak a menyasszonyok. Kényelmes és szép kismama menyasszonyi ruhát szeretnél viselni a nagy napon? Gyere nézz körül nálunk!
 • MENYASSZONYI KIEGÉSZÍTŐK

  Menyasszonyi kiegészítők az Elite Szalonban. Ha ékszereket, hajdíszeket, fejdíszeket, öveket, táskákat, netán alsószoknyát keresel, esetleg más kiegészítőt, honlapunkon a helyed!
 • SZALAGAVATÓ RUHA, KERINGŐ RUHA

  Szalagavatóra fiatalos és modern, mindenkit lenyűgöző exkluzív keringőruha kollekcióval állunk rendelkezésre, első sorban kölcsönzésre.