Áttetsző menyasszonyi ruhák I Az elegáns és érzéki megjelenésért

Íme néhány áttetsző vagy optikailag átlátszó dekoltázzsal ellátott menyasszonyi ruha, amelyek ideálisak lehetnek, ha elegánsan és érzékien szeretnél megjelenni a házasságkötés napján, hiszen te leszel a középpontban.

 

Az áttetszőség már néhány éve egyértelmű trend a menyasszonyi divatban. Csipkés ruhák és tüll anyagok már megszokottak az esküvői divat világában, és azok számára, akik merészebb megoldásokra vágynak, a menyasszonyi ruha tervezők még bátrabb lehetőségeket kínálnak áttetsző menyasszonyi ruhák formájában. 

Menyasszonyi ruha 2308

 

Fontos megjegyezni, hogy az áttetszőség nem feltétlenül vulgáris, közönséges, sőt, a jó ízlés és a rafináltság normáinak betartásával választott érzéki darabok csodálatos lehetőséget nyújthatnak. Ha éppen a tökéletes menyasszonyi ruhát keresed, és esetleg fontolóra vennéd a ruha vagy a dekoltázs áttetszőségét, akkor ne hagyd ki ezt a válogatást, amelyben összegyűjtöttük a legszebb áttetsző menyasszonyi ruhákat.

Kotapska 2311

 

Áttetsző vagy illúziós dekoltázzsal rendelkező menyasszonyi ruha

 

Biztosan már láttál olyan menyasszonyi ruhát, amelynek illúziós dekoltázsa van, még ha nem is tudtad, hogy így hívják ezt a stílust. Egyszerűen egy olyan menyasszonyi ruháról beszélünk, amelynek átlátszó dekoltázsa van. Ez az öltözék egy olyan felsőrészből áll, amely vállpánt nélkül ér véget, és egy félig átlátszó, test színű anyagból készült tüll, csipke vagy organza réteggel van kiegészítve, amely takarja a dekoltázst, vállakat és néha a karokat. A félig átlátszó anyag gyakran gyöngyökkel és strasszkövekkel van díszítve, amelyek azt az illúziót keltik, mintha közvetlenül a bőrre lennének felrakva. 

Ahogyan a legnagyobb divattervezők mondják, a dekoltázs az öltözék első benyomása, és ha egy eleganciával és nőiességgel átitatott menyasszonyi megjelenést képzelsz el, akkor az "látszik-nem látszik" hatást kínáló modell lehet a tökéletes választás. Az illúziós dekoltázzsal rendelkező menyasszonyi ruha egy rendkívül szexi és finoman fátyolos megjelenést teremt, amelyet önbizalommal és autenticitással lehet viselni.

Három Kotapska ruha

 

Átlátszó menyasszonyi ruha: dekoltázs típusok

 

Biztos lehetsz benne, hogy minden szem rád szegeződik majd, amikor az oltár felé haladsz egy áttetsző menyasszonyi ruhában. Ez a stílusos tervezés olyan formákat követ, amelyek hangsúlyozzák a női test vonalait, és olyan struktúrát teremtenek, amely magabiztosságot kölcsönöz neked anélkül, hogy túl soknak éreznéd magad. Választhatsz romantikusabb ruhát hímzett szegéllyel és olyan anyaggal, amely a vállakig terjed, vagy merészebb megoldást is választhatsz egy mélyebb dekoltázzsal. A háton mélyen dekoltált ruhák is rendkívül szexik és remek alternatívát jelentenek, ha nem szeretnéd a dekoltázst hangsúlyozni. Vagy akár egy olyan ruhát is kipróbálhatsz, amelynek dekoltázsa csipkével van díszítve egy finom, bőrszínű alapanyagra varrva, ami gyönyörű hatást kelt, ha összhangban van a bőrszíneddel.

Kotapska 2109

 

Átlátszó menyasszonyi ruhák: kinek állnak jól?

 

Nincsenek konkrét szabályok az illúziós dekoltázzsal rendelkező ruha kiválasztásával kapcsolatban. A lényeg, hogy kényelmesen érezd magad ebben a választásban. Számolj azzal, hogy természetességgel tudd viselni a menyasszonyi ruhád. Ami a testi adottságokat illeti, az illúziós dekoltázzsal rendelkező ruhák különösen jól állnak azoknak a menyasszonyoknak, akik hosszú és vékony termetük van és nem túl erős mellekkel vannak megáldva. 

 

Milyen kiegészítőket válassz egy átlátszó menyasszonyi ruhához?

 

Hogyan válassz ékszereket, kiegészítőket és frizurát egy átlátszó menyasszonyi ruha mellé? Nagyon egyszerű: hagyd szabadon a nyakadat, mert az egész területet a dekoltázstól érdekes megoldása foglalja el. Válassz finom lógó fülbevalókat. A hajadat felkötve vagy laza hajjal is hordhatod, csak ne vegye el a dekoltázs fontosságát. Koronákat és hajékszereket is viselhetsz, ha stílusban passzolnak az öltözékhez és nem terhelik meg azt. A cipők és a fehérnemű terén pedig bátran válogathatsz!

Hagyd magad elbűvölni ezektől a gyönyörű modellektől, mert az esküvődön az illúzió dekoltázs része a varázslatos megjelenésnek.

Sellő menyasszonyi ruha