Egyedi Menyasszonyi Ruhák I Új esküvői kollekció

Kedves Menyasszonyok!


Örömmel mutatjuk be nektek az Elite szalon legújabb menyasszonyi kollekcióját, mely tele van lenyűgöző és romantikus darabokkal. A menyasszonyi ruha az egyik legfontosabb része az esküvői előkészületeknek, hiszen ez a ruha nagyban hozzájárul, hogy ez a nap felejthetetlenné váljon. Az esküvői ruha kiválasztása azonban nem egyszerű feladat, hiszen olyan darabot kell találni, amit nagyon ritkán viselünk, ami passzol a személyiségünkhöz és megfelel az általunk képviselt stílusnak.

Szeretnénk segíteni ebben a feladatban, és bemutatni nektek szalonunk legfrissebb és legdivatosabb menyasszonyi kollekcióját, melyet a legjobb tervezők terveztek. A kollekcióban szereplő ruhák kiváló minőségű anyagokból készültek, és minden részletük tökéletesen kézzel kidolgozott. Az esküvői ruháinkban egyaránt megtalálhatók a klasszikus és modern vonalak, a hosszú és rövidujjú darabok, valamint az uszályos és uszály nélküli ruhák is.

Reméljük, hogy az általunk bemutatott menyasszonyi kollekció segít nektek megtalálni az álomesküvőhöz illő ruhát, amelyben minden pillanatotok felejthetetlenné válik.

Mr és mrs

 

Az Elite esküvői ruhaszalon Magyarországon kizárólag ebben a szalonban megtalálható menyasszonyi ruhákkal foglalkozik azon belül is kollekciónk gerincét alkotó Iryna Kotapska menyasszonyi ruhákkal. 

Mielőtt ide csatolnánk néhány lenyűgöző menyasszonyi ruha modellt Iryna Kotapska világszínvonalú ruhái közül engedjétek meg, hogy pár szóban bemutassuk nektek a divatházat.

Iryna Kotapska cég immár 20 éve a menyasszonyi ruha tervezők élvonalába tartozik. 

Az Iryna Kotapska márka két nővér álmából született. Iryna a kollekció megtervezésében vesz részt, míg Ludmilla a partner cégek kapcsolattartását végzi.. 

Az álom 2002-ben valósult meg Ukrajnában, Chernovci városában. Büszkék rá, hogy nap mint nap fejlesztenek és fejlődnek, az ukrajnai háború ellenére is folytatják munkájukat.

Mára már az egyik legjelentősebb menyasszonyi divat céggé nőtték ki magunkat, saját gyártó üzemmel. 

Csapatuk több , mint 50 fővel üzemel. Érdekesség képen megjegyeznénk, hogy egy menyasszonyiruha elkészítéséhez 10 csapattag egyidejű munkájára van szükség. Minden darab kézi munka!

Jelenleg több, mint 50 országban vannak jelen, 5 kontinensen 570 menyasszonyi ruhaszalonban. 

A kollekciók megalkotásában gyakran működnek együtt más ukrán tervezőkkel, mint például Andre Tan, valamint influencerekkel és különböző hírességekkel.

2311 menyasszonyi ruha

 

Minden kollekciót és ruhamodellt a menyasszonyok iránti különös szeretettel, szívvel, lélekkel és odafigyeléssel készítenek. 

 

Legjelentősebb kollekcióik, melyekből szép számmal találhattok csodaszép menyasszonyi ruhákat az Elite szalonban a “La vie est belle”, “Provocation” , “Lovely”, “Inspiration luxury”

Míg a 2024-es kollekció “DOLCE” néven már bemutatásra került a szakma számára az európai esküvői kiállításokon. Ebből a kollekcióból az Elite szalon megrendelt jó pár csodaszép darabot, hogy a 2024-ben tartott esküvőkre is álom ruhákat kínáljanak a menyasszonyok számára.

A 2024-es kollekció ezen darabjai már megérkeztetek és elérhetővé váltak a budapesti szalonunkban.

Kotapska pántos ruha

 

La vie est belle  kollekció 

 

Az Iryna Kotapska esküvői ruhamárka "La vie est belle" kollekciója az elegancia, a törékenység és a gyengédség kombinációja, amely a modern divatot tükrözi. Ezt a kollekciót azért hozták létre, hogy megmutassa egy nő szépségét és kecsességét a legcsodálatosabb öltözékében - egy esküvői ruhában. A "La vie est belle" kollekcióban a klasszikus modellektől a modernebb megoldásokig, például elegáns fűzőkig és nadrágkosztümökig sokféle sziluett található. Kiváló minőségű szöveteket és dekorációs anyagokat használtunk, mint például csipke, kristályok és gyöngyök, amelyek egyedi varázst adnak a ruháknak, és egyedivé varázsolják a napot. A "La vie est Belle" kollekciónk a gyengédségről, eleganciáról, francia könnyedségről és kifinomultságról szól.

La vie est Belle

 

Provocation kollekció 

 

A "Provocation" kollekció azoknak a menyasszonyoknak készült, akik nem csak elegánsnak, hanem szexinek is szeretnék érezni magukat esküvőjükön. Ez a kollekció a minimalizmusról és a geometrikus mintákról szól, amelyek kiemelik a menyasszony sziluettjét, és látványosan szexi megjelenést kölcsönöznek. A gyönyörű csipke pikantériát és érzékiséget kölcsönöz termékeinknek, a gyengédség és a szexualitás kombinációja pedig csábító imázst teremt.

A "Provocation" kollekció lenyűgöz ruhaválasztékával, melyben mini- és maxi modellek nyitott hát megoldással és nyakkivágással, valamint sok más elemmel rendelkeznek - amelyek garantálják, hogy lehetetlen lesz levenni a szemed a menyasszonyról.

Mint mindig, most is a legjobb minőségű anyagokat és csipkét választották termékeinkhez, hogy maximális kényelmet és elégedettséget biztosítsanak a menyasszonyok számára. És természetesen ügyelnek a részletekre is - minden varrás, minden gomb, minden dekoráció gondosan átgondolt és maximális szeretettel készül.

Provocation

 

Az Elite esküvői ruhaszalon másik exclusive kollekciója az Ari VILLOSO divatháztól kerül ki.

 

Ari Villoso - a luxus esküvői ruhák és kiegészítők márkája

 

Esküvői ruhák tervezésének és készítésének művészetét keresi Ari Villoso, amely egy menyasszonyi ruha brand, amely esküvői ruhákat és kiegészítőket kínál nagykereskedelmi és kiskereskedelmi szolgáltatások formájában. Az Ari Villoso olyan esküvői ruhákat készít, amelyek couture minőségűek és rendkívül különlegesek. A cég az évek során százezrek egyedi rendelését valósított meg, amelynek köszönhetően a tökéletes illeszkedés művészetére specializálódott.

Ma már 100 szakember végzi itt munkáját és teszi a legjobbat, hogy kielégítse a vásárlók igényeit nemzetközi szinten. A siker kulcsa a megfizethetetlen tapasztalat és luxus termékük! 

Esküvői ruháik couture minőségűek! Ma Ari Villoso egy luxus esküvői vonal új, különleges minőségű anyag használattal és rendkívül precíz hozzáállással a legmagasabb igényeket kielégítő menyasszonyi ruhák megalkotásához. 

Ruháik bátor, szexi és divatos hölgyeknek készülnek. Fő céljuk, hogy minden menyasszony világszerte különösen elbűvölő és végtelen boldog legyen ruháikban!

Az Elite szalonban az Ari VILLOSO “Ciao bella!” és “Say yes!” kollekcióból találhattok káprázatos menyasszonyi ruhákat. 

Ari Villoso

 

Ciao bella

 

Menyasszonyi ruhakollekciónk között további kellemes böngészést kívánunk!

 

Ha megtetszett valamelyik ruhánk ne hezitálj, jelentkezz be egy ingyenes VIP menyasszonyi ruha próbára és válaszd ki álmaid menyasszonyi ruháját esküvődre az Elite szalonban.

Időpontfoglalás +36209863399