Gyakori kérdések

Ha már megtaláltam álmaim ruháját az Elite szalonban, mi a következő lépés?

Haladéktalanul le kell foglalózni az esküvői szalonban, mielőtt egy másik menyasszony ugyanarra a napra kikölcsönözné. Azt gondolnánk, hogy ez ritka eset. Valójában ez tévedés, mivel az esküvők nagy többsége nyáron zajlik és szép számmal. Szalonunkban is többször előfordult, hogy valaki „lecsúszott” álmai ruhájáról. Nagyon rossz érzés, ha másé lesz a ruha, mert utána már egyetlen menyasszonyi ruha sem fog annyira tetszeni neki.
A foglaló összege általában a ruha teljes kölcsönzési árának 50%. Tehát jobb nem rizikózni és amint úgy érezzük,  megtaláltuk ruhában is az igazit, foglalózzuk le minél előbb.

Van olyan, hogy elvész a foglaló összege?

A foglaló úgy működik, hogy a  szalon  köteles a kiválasztott ruhát biztosítani az esküvő napjára, ellenkező esetben a foglaló összegének kétszeresét kell visszafizetnie a menyasszonynak. A foglalót fizető így biztos lehet benne, hogy esküvőjére megkapja álmai ruháját. Ha viszont a menyasszony lemondja –bármilyen okból-  menyasszonyi ruháját, akkor a foglaló összege elvész. Az Elite szalon  annyiban tud segíteni, hogy a lemondott ruha foglalóját egy évig életben tartják, garanciát vállalnak arra, hogy a következő egy évben megtartott esküvőre a foglaló teljes összegét felhasználhatják menyasszonyi ruhakölcsönzésre.

Mikor lehet a leghamarabb elvinni esküvő előtt a kiválasztott ruhát?

Általában az esküvőt megelőző napon. De előfordul, hogy az esküvői ruha messzire kerül, távoli esküvői helyszínre, ebben az esetben szalonunk kapacitását figyelembe véve,  akár egy héttel korábban is el lehet vinni a kiválasztott ruhát. Két vagy több hétre is kölcsönzünk ruhákat, de ebben az esetben rá kell fizetni a normál kölcsönzési díjra.

Boross Lili fotózás