Hogyan keress menyasszonyi ruhát magadnak

Tudjuk túlkínálat van esküvői ruhaszalonból és menyasszonyi ruhákból is. Nehéz a most ruhát kereső hölgyeknek okosan és stressz mentesen megkeresni az igazi álomruhát. 

Alábbiakban adunk néhány tippet a könnyebb eligazodás végett. 

1.Nézz körül a “piacon” vagyis érdemes az újságárusoknál elérhető Esküvő Trend és az Esküvő Classic magazint beszerezned. Ebben a két magazinban már képet tudsz alkotni a most divatos és minőségi ruhák választékáról. Böngészhetsz az interneten is, de mindig nézd meg azt is, hogy Magyarországon elérhető-e a neked tetsző modell. Ha igen akkor már egy nagy lépéssel közelebb vagy álmaid ruhájához.

Menyasszonyiruha

 

2.Ha valamelyik szalonban kínálatában egy modell felkeltette a figyelmedet érdemes bejelentkezni oda. De mindenképp nézd meg a teljes választékot a honlapon, arra az esetre, ha a kiválasztott modell mégsem állna neked jól a próba során. 

3.Ahogy egy jó étterem vagy szálloda kiválasztásánál úgy a menyasszonyi szalonok esetében is nézd meg a visszajelzéseket az esküvői szalonról. A menyasszonyi ruha választásnál nincs több esély, itt nem foghatsz mellé, mint egy rosszul kiválasztott étterem esetében. Esküvő egy van, annak kell tökéletesnek lennie. Ha véletlenül ez nem az első esküvő lenne, akkor meg főként nem szabad tévedni!

Menyasszonyiruha

 

4.Az előzetes információk alapján, kettő esetleg három helyet válassz ki magadnak, ahová ruhapróbára bejelentkezel. Mindenféleképpen érdeklődj az árak felől is. 

5.Akkor is, ha az első helyen úgy érzed megtaláltad az álomruhát menj el a másik helyre is. A két ruhapróba között a legrövidebb idő teljen el, mert akkor emlékszel a legjobban a már felpróbált ruhákra. 

6.Ne húzd az időt és nem szükséges az utolsó eldugott faluban fellelhető ruhaszalon meglátogatása sem a jobb választás reményében. Higgy a megérzéseidben és hozz döntést. 

7.Foglald le ruhád és innen már ne keress a weben, magazinokban még szebb ruhát, mert az csak elbizonytalanít és boldogtalanná tesz. 

Örülj a sikerednek, hogy ügyesen, jól, fölösleges stressz nélkül választottad ki az álomruhád.

Ha felkeltettük figyelmedet tekintsd meg kollekciónk, ahol széles méret és fazon választékban találhatsz valóban elbűvölő, egyedi menyasszonyi ruhákat.  

 

🌐 www.eliteszalon.hu

☎️ +36209863390

Menyasszonyiruha Olivér Martino