Hogyan kezdjünk a menyasszonyi ruha keresésnek?

Gratulálok az eljegyzéshez! A ruhakeresés izgalmas és fontos része az esküvői tervezésnek. Az alábbi lépések segíthetnek a kezdetekben:

 

                1.            Határozzuk meg a költségvetést: Szánjunk időt a pénzügyek áttekintésére, hogy tudjuk, mennyit költhetünk az esküvői ruhánkra.

                2.            Gondoljuk át a stílust: Válasszunk olyan ruhát, amelyik tükrözi az ízlésünket és az esküvő témáját. Legyünk nyitottak az ötletekre, de ne felejtsük el, hogy az esküvő a mi napunk legyen.

                3.            Nézz körül a különböző menyasszonyi ruhákat bemutató oldalakon, hogy megtaláld a stílust, ami leginkább megfelel neked. Ha még nem tudod pontosan, hogy milyen stílust szeretnél, akkor próbálj meg olyan ruhákat keresni, amelyeket szépnek találsz, és amelyeket szívesen viselnél.

Kotapska hosszúujjú

4.            Előfordul, hogy olyan ruhák tetszenek meg neked az internetes kép bemutatón, a Pinterest oldalakon, amelyeket Magyarországon nem lehet elérni, vagy már régebbi kollekciók darabjai. Ne keseredj el, azokhoz a ruhához hasonlót biztosan találsz egy jól felszerelt menyasszonyi ruhaszalonban.

                5.            Keressük fel a menyasszonyi szaküzleteket, szalonokat. A boltokban és a tervezők műhelyeiben személyesen is megtekinthetjük a ruhákat, így könnyebben dönthetünk. Lehetséges, hogy az eredetileg elképzelt ruhától sokkal szebbet, csinosabbat találunk. Emellett a legjobb menyasszonyi ruhaszalonokban szakértők, stylistok állnak rendelkezésre, akik továbbiakban segítenek megtalálni a megfelelő ruhát.

Kotapska

6.            Kérjünk segítséget: Hozzunk magunkkal valakit, akinek a véleménye fontos nekünk, de ne vigyünk túl sok embert, mert a túl sok vélemény zavaró lehet. Még a legjobb barátnőnek is lehet tőlünk teljesen különböző elképzelése az esküvőt illetően. 

                7.            Próbáljuk fel a ruhákat: Ne feledkezzünk meg arról, hogy a ruháknak nem csak a méreteknek kell megfelelnie, hanem kényelmesnek és elegánsnak is kell lennie. Gondoljunk csak arra, hogy a menyasszonyi ruhát általában 5-8 órán keresztül viseljük. Ne sajnáljunk időt a megfelelő ruha kiválasztására. A profi menyasszonyi ruhaszalonokban senki sem fog siettetni, ijesztgetni, hogy el vagy már késve. Legyen ez egy átgondolt, kompromisszumoktól mentes,  nem elhamarkodott döntés. 

                8.            A ruhapróbára felkészülten érdemes érkezni. Fontos az esküvő időpontját is pontosan tudni. Bejelentkezni ruhapróbára általában mindenhol szükséges. Több helyen a ruhapróbáért fizetni kell a bejelentkezés alkalmával érdemes ezt is előre tisztázni. 

Remélem, hogy ezek a tippek segítenek az álom esküvői ruha megtalálásában. Ha további kérdéseitek vannak, nyugodtan fordulhattok a budapesti Elite szalon dolgozóihoz a +36209863390 telefonszámon. 

Az Elite szalonba ingyenes ruhapróbára időpontot kell foglalni, s ezt ugyanezen a telefonszámon lehet. 

Az Elite szalon menyasszonyi kollekció itt tekinthető meg.

Kotapska