Honnan tudod, hogy megtaláltad álmaid menyasszonyi ruháját?

Az álom menyasszonyi ruhát általában az érzések alapján választják ki a menyasszonyok, amelyeket a ruha viselése közben éreznek. 

Sokan a menyasszonyi ruhapróba idején várják a “húha” érzést, ami majd eldönti melyik ruhát válassza a nagy napra. Elárulhatjuk, hogy a “nagy durranás” érzés, mindannyian “ együtt sírunk” jelenet leginkább a filmekben történik meg a ruhaválasztás során. Ettől sokkal apróbb jelei vannak a valós életben, hogy megtaláltad azt a menyasszonyi ruhát , ami téged és majd vőlegényed is elbűvöl.

Kotapska ruhák

 

És most lássuk mire is gondolunk milyen érzések , benyomások azok , amelyek biztossá tesznek, hogy megtaláltad álmaid ruháját az esküvőre:

  1. Le sem akarod venni a felpróbált menyasszonyi ruhát. “Ebben a ruhában megyek haza!” hangzik el , akkor nincs mire várni le kell csapni erre a ruhára. Ez egy olyan egyértelmű jel, ami szerint a ruha elbűvölt téged és komfortosan érzed benne magad. 
  2. A ruhapróba közben kis időre elkalandozik a gondolatod az esküvő napjára, ahol lelki szemeid előtt látod magad a menyasszonyi ruhában.
  3. Az előzőleg próbált esküvői ruhákra már nem is emlékszel. Az összes többi próbált ruha értelmét veszíti, eltörpül a ruha mellett. 
  4. Rossz érzésed van, ha arra gondolsz, hogy másé lenne a próbált menyasszonyi ruha.
  5. Elhomályosul, könnybe lábad a szemed, tódulnak az emóciók. Többen a ruhapróbákat rendkívül élvezik, mintha modellek lennének, vonulnak a ruhában, élénken beszélgetnek a kísérőkkel, de van egy ruha, egy pillanat, amikor nagyot dobban a szív és a menyasszony arckifejezése teljesen megváltozik. Igen, ez az “AZ ÉRZÉS” , amire vártál!
  6. Menyasszonyi ruhapróbát követően, álmaidban feltűnik egy ruha, amelyet viselsz, vagy látsz. Ilyenkor szoktuk mondani, hogy megvan az a jel, ami segít döntést hozni. 
  7. Hiába érvelnek a kísérők vagy a szalonban dolgozók egy másik ruha mellett, te meg sem hallod azt. Csak állsz és mosolyogsz az álomruhádban.

Ahogy írtuk a ruha keresésnek is van egyfajta “kémiája” , ha valamelyik fenti érzés hatalmába kerít, cselekedj, foglald le menyasszonyi ruhád.

Éva Grandes

 

Az Elite szalon menyasszonyi ruha kollekcióját itt tekintheted meg. 

 

Menyasszonyi ruhapróbára bejelentkezni itt tudsz

 

Ha meg akarod tudni hogyan készülj fel a menyasszonyi ruhapróbára kattints ide