Kismama esküvői ruha

Ha teljesül életed álma és kismama leszel, talán még nem tudod, hogy hogyan készülj az esküvődre. Hogyan indulj egy szép menyasszonyi ruha keresésére?

Az alábbiakban szeretnénk egy kis útmutatóval szolgálni az épp esküvő előtt álló kismamák menyasszonyi ruháira vonatkozóan. 

A budapesti Elite esküvői ruhaszalon széles választékban tart kismama menyasszonyi ruhát, de lássuk mi is a különbség a hétköznapi és a kismama menyasszonyi ruhák között?

 

Valójában két fő különbség van a ruhák között:

Az első a fazonjuk, amely általában egybeszabott vagy rövidebb derék részből állnak, más néven empire fazonúak, illetve mell alatt szabottak. Így a gömbölyödő pocak a ruha bővebb része alá esik kényelmi és esztétikai okok miatt is.

A második jelentős különbség az anyagokban rejlik. Ezek a speciális, kismama menyasszonyi ruhák majdnem mindig lágy esésű muszlin vagy csipke anyagból készülnek és jóval könnyebbek, mint hétköznapi társaik.

Kismama ruha

 

Hogyan válasszunk kismama menyasszonyi ruhát?

Mindenféleképpen tájékozódjunk a kínálatáról az interneten. Nem sok esküvői ruhaszalon foglalkozik széles választékban kismama ruhák bérbeadásával. A kiválasztott szalonba ruhapróbára általában 2-5 héttel a tervezett esküvő előtt érdemes bejelentkezni. Sokkal korábban viszont nem érdemes ruhát próbálni a természetes méretváltozás miatt.

Az elsődleges szempont a kényelem, ugyanakkor legyen csinos, előnyös és könnyű a kismama menyasszonyi ruha. Már a ruhapróbán kényelmetlennek tűnő ruháról azonnal le kell mondani.

Mindig kalkulálni kell a gyors növekedéssel, így akár egy mérettel bővebb ruhát is nyugodtan lefoglalhatunk. Attól nem kell tartanunk, hogy más előbb elviszi a kismama ruhát, mert az ELITE szalonban nagy a választék és mindenki megtalálhatja kedve szerint a legjobban ráillő ruhát.

Az ELITE szalon kismama kollekciójában egyaránt megtalálhatók az empire fazonú, az egybeszabott, kisebb abroncsos alsószoknyával viselendő menyasszonyi ruhák, illetve a lágy esésű muszlin és csipke ruhák is. Kedveltek még a kereszt irányban húzódó ráncokkal, piékkel díszített esküvői ruhák is, ahol a gömbölyödő pocak kényelmesen elbújik. Az ELITE szalonban a kismamák az elbűvölő dán Lilly és a csodálatos amerikai Mary’s valamint Bianco Evento és Kotapska menyasszonyi ruhakollekciók darabjai közül választhatnak.

A terhességi hetek és a menyasszony alkata alapján különböző fazont javasolunk viselni a nagy napon.

Fontos odafigyelni a megváltozott arányokra is, valamint a ruha díszítésére, mely sokszor igen előnyösen emeli ki viselője alakját.

Kismama menyasszonyi ruháink között van olyan is, amelyet akár a nyolcadik terhességi hónapban lévő esküvőn is viselhetnek!

Kollekciónkat megtekinthetik weboldalunkon, illetve személyesen az Elite esküvői ruhaszalonban.

A menyasszonyi kiegészítők mindig nagyon fontosak, különösen így van ez a kismama menyasszonyi ruhák esetében is. Egy szép nyakék, fülbevaló, a jól kiválasztott esküvői hajdísz, esetleg egy rövidebb fátyol szépen keretezi a terhességben kiviruló arcot.

Alexa kismama menyasszonyi ruha

 

A kismama menyasszonyi ruhát ritkán veszik meg a menyasszonyok, de volt már erre is példa. Ilyenkor mint bármelyik divatáru boltban a ruha kiválasztása után ki kell fizetni a menyasszonyi ruhát, amely természetesen rögtön haza vihető, hordható. 

Gyakoribb azonban a ruhakölcsönzés, bérlés.

 

A kölcsönzés menete az ELITE szalonban a következő:

A kiválasztott ruhát le kell foglalni és arról szerződést kell kötni.

A szerződés két példányban készül és tartalmazza a kiválasztott ruha nevét, számát, méretét, színét, kölcsönzési díját, a foglaló összegét, az esküvő dátumát, az esküvőt megelőző ruhapróba időpontját, valamint az elvitel és a vissza hozatal idejét.

A szerződés megkötésével egyidejűleg kell a foglalót kifizetni, ami a ruha kölcsönzési díjának a fele szokott lenni. A fennmaradó összeget az utolsó, méretre igazításra szolgáló ruhapróba alkalmával kell kifizetni.

A kiválasztott, méretre igazított ruha elvitelekor kauciót is kell fizetni, amely a ruha megfelelően hibátlan vissza hozatalakor visszajár a kölcsönbe vevőnek. 

Csipke kismama ruha

 Fotó: Erdős Tibor fotográfus 

A budapesti Elite Szalon az elmúlt évek pozitív fogadtatása után idén is folytatja a kismamák számára kiemelkedő menyasszonyi ruha akcióját.
Kismama menyasszonyok számára továbbra is rendkívüli 20% kedvezményt biztosítunk szalonunk bármely menyasszonyi ruhájának kölcsönzési díjából.
Ez a kedvezmény menyasszonyi ruha vásárlásakor nem érvényes.
További kedvezménnyel nem összevonható!

Ruhakölcsönzési díjak: 130.000-250.000,-Ft között vannak és ebből a díjból nyújtjuk a 20% kismama kedvezményt.

Több évtizedes fennállásunk alatt több száz kismama tisztelt meg minket azzal, hogy a nagy napra az Elite esküvői ruhaszalonban válasszon menyasszonyi ruhát. 
 

Boldog kismama menyasszonyaink fotóit weboldalunkon tekinthetik meg.

ELITE esküvői ruhaszalon
1077 Budapest, Király utca 87.
+36 20 9863390

Bernadett kismama menyasszonyi ruha
Bernadett kismama menyasszonyi ruha