Menyasszonyi ruhák kismamáknak

A budapesti Elite Szalon az elmúlt évek pozitív fogadtatása után idén is folytatja a kismamák számára kiemelkedő menyasszonyi ruha akcióját.
Kismama menyasszonyok számára továbbra is rendkívüli 20% kedvezményt biztosítunk szalonunk bármely menyasszonyi ruhájának kölcsönzési díjából.
Ez a kedvezmény menyasszonyi ruha vásárlásakor nem érvényes.
További kedvezménnyel nem összevonható!

Kismamáknak ajánlható ruháinkról alább olvashatnak:

 

Menyasszonyi ruhák kismamáknak

Minden évben egyre több kismama keresi fel az Elite szalont menyasszonyi ruhát keresve. Szalonunk kifejezetten kismamáknak ajánlható menyasszonyi ruhákkal is foglalkozik.

Természetesen a ruha kiválasztásánál szem előtt tartjuk a kismama kényelmét ugyanakkor hangsúlyt fektetünk arra a fontos tényre, hogy a menyasszonyi ruha a lehető legcsinosabb legyen viselőjén.

Személy szerint nem vagyok híve a mell alatt húzott és onnan erőteljesen bővülő modelleknek, pontosan azért, mert ezek a fazonok még jobban erősítik a kismamát. Mell alatti szabásvonallal rendelkező, könnyű , muszlin anyagú menyasszonyi ruhákat és olyan menyasszonyi ruhákat is tartunk melyek a gömbölyödő pocakot nem hangsúlyozzák ki.

Félre értés ne essék nem takargatni akarjuk a növekvő pocakot, hanem szeretnénk az amúgy is labilisabb lelkivilágú menyasszonyoknak is megmutatni, hogy pocakosan is lehet valaki csinos!

Legszerencsésebbek az empire fazonú ruhák illetve az egybeszabott ruhák, ahol a szoknya- és derékrész nem hangsúlyos. Hálás modellek még azok is, amelyeken kereszt irányban húzódó ráncok találhatók illetve, ahol a díszítés hosszanti irányban nyújtja az alakot. Fontos a kismamáknak készült menyasszonyi ruháknál a szép dekoltázs hangsúlyozása. Egy szép kivágás, vagy finom csipkével dekorált felsőrész nagyon mutatóssá teheti a legegyszerűbb ruhát is.

A kiegészítőknek mindig nagy szerep jut, de elmondhatjuk, hogy kismamák esetében különösen így van ez. Egy szép nyaklánc, fülbevaló, a jól kiválasztott hajdísz, esetleg egy kisebb fátyol szépen keretezi a terhességben kiviruló arcot.

Kismamák esetében különlegesen nagymértékű kedvezménnyel szeretnénk kedveskedni menyasszonyi ruha kölcsönzési árainkból!
Ezzel a különlegesen nagy mértékű, 25% kedvezménnyel szeretnénk könnyíteni kismama menyasszonyaink terhein, tudván , hogy az ő esetükben az esküvőre az anyagi készülődés is jóval rövidebb, mint a nem kismama menyasszonyok esetében, valamint kismama menyasszonyainknak a születendő babával kapcsolatban is több kiadásuk lesz.
Menyasszonyi ruhapróbára be kell jelentkezni, körülbelül 2-5 héttel az esküvőt megelőzően. Sokkal korábban nem érdemes ruhákat próbálni az esetleges méretváltozás miatt.  A rövid határidő miatt nem kell aggódni, minden esetben keresünk és igyekszünk megfelelő ruhát találni kismama menyasszonyainknak, még két nappal a tervezett esküvő előtt is!

Bejelentkezés a budapesti Elite esküvői ruhaszalonba az alábbi telefonszámon:
+36-20-9863390
Elite szalon - Budapest, Király utca 87.

Kotapska kismama ruha