Menyasszonyi ruhák polgári esküvőre

A polgári esküvők során is a menyasszonyi ruha van a középpontban, amelyben a menyasszony ragyog és felejthetetlennek tűnik az esküvő napján. Az esküvői ruhaválasztás egy olyan pillanat, amelyre sok nő hosszú évekig vágyakozik. A legújabb trendek és tervezők által kínált kifinomult és stílusos polgári menyasszonyi ruhák lehetővé teszik, hogy minden nő megtalálja az egyéniségéhez és ízléséhez legjobban illő ruhát.

 

A legszebb polgári menyasszonyi ruhák különleges anyagokból és gondosan kidolgozott részletekből készülnek, hogy az esküvő napján az elegancia és a romantika maximálisan érvényesüljön. A ruhák tervezése során a klasszikus és modern stílusok egyaránt megtalálhatók, így minden menyasszony megtalálhatja az álmai ruháját, legyen szó hosszú vagy rövid szabású ruháról, vintage vagy minimalista stílusról.

Abby menyasszonyi ruha

 

Ebben a cikkben felfedezzük a legújabb polgári menyasszonyi ruha trendeket, és bemutatjuk azokat az egyedi tervezőket és márkákat, amelyek elkápráztatják a menyasszonyokat az egyedülálló stílusukkal és minőségükkel. Vegyük szemügyre az összes olyan részletet, amely segít megtalálni azt az álomruhát, amelyben az élet egyik legfontosabb napján életre kelhetnek az álmok.

 

Ari Villoso a luxus menyasszonyi ruhákról híres esküvői ruha brand Abby nevű költeményét hoznánk első lehetőségként polgári szertartáshoz.

A képen látható modell finom francia csipkéből készült. Abroncsos alsószoknyával vagy éppen a nélkül is viselhető. A vonalú szabású szoknyához, hátul fűzős korszettes kialakítású felsőrész tartozik. A ruha érdekességét a levehető, szintén csipkéből és tüll anyagból készült ujjak adják. 

Vanessa menyasszonyi ruha

 

Ari Villoso kollekcióból került ki következő kedvencünk is a Vanessa nevű menyasszonyi ruhánk. Levél formájú csipkéből  és finoman csillogó anyagból készült. A polgári szertartás alkalmával a menyasszonyok előnyben részesítik a kisebb, másnéven A vonalú szoknyákat. A képen látható modell ezért is kiváló választás lehet a polgári esküvőkre, amelyet akár egy gyönyörű kertben, erdőben, természet ihlette környezetben tartanak meg. 

Menyasszonyi ruha Kotapska

 

Következő menyasszonyi ruhát Iryna Kotapska tervező alkotta meg kifejezetten a nem formális esküvőkre. Ez a modern modell az áttetszőség jegyében készült, áttört csipke díszíti a ruha felső részét és a csinos, csipke pántot is. A szoknya szuper könnyű, jó esésű “soft” tüll anyagból készült. Garantáltan egész esküvőn viselhető kényelmes és látványos menyasszonyi ruha. 

Kotapska 2308

 

A következő menyasszonyi ruhamodell illúzió tüll anyagon gazdagon flitterrel díszített  felsőrészű álomruha. Iryna Kotapska La Vie Est Belle kollekció egyik meghatározó darabja. Ez a ruha elegáns, szofisztikált és nőies.

Kotapska 2404

 

A polgári esküvőn bátran viselhető a sellő fazonú menyasszonyi ruha. Következő modellünk gyöngyökkel díszített igazi érzéki megjelenésű esküvői ruha Iryna Kotapska legújabb Dolce nevű kollekciójából. 

 

Ahogy a fentiekből is látszik a polgári esküvő kevésbé hivatalos, de ugyanolyan elegáns, és romantikus a menyasszonyi ruhák terén is. 

 

További menyasszonyi ruha modelleket a következő linken találhattok.

Ha megtetszett valamelyik menyasszonyi ruhánk a kollekcióból szeretettel várunk egy élmény ruhapróbára. 
Bejelentkezés ruhapróbára +36209863390 telefonszámon. 

2404 menyasszonyi ruha