Menyasszonyi ruhakölcsönzés menete az Elite szalonban

Menyasszonyi ruhakölcsönzés menete az ELITE szalonban

Amikor esküvőre készülünk az időpont és a helyszín kiválasztása után azonnal a menyasszonyi ruha kiválasztás gondolata lesz a következő napirendi pont. 

Minden kezdet nehéz, de mi itt szívesen segítünk a tökéletes ruha kiválasztásában. 

Immár két évtizedes gyakorlat és tapasztalat áll mögöttünk, az üzletbe belépő menyasszony megközelítőleg pontos méretét, alkatát és sokszor stílusát is látjuk. Olyan ez, mint amikor a szobrász művész ránéz egy darab márványtömbre és már látja az elkészült műalkotást. Gyakorlat teszi a mester, szokták mondani. 

Ez nem azt jelenti, hogy egyetlen ruha felpróbálásával már el is dőlt a menyasszonyi ruha kiválasztása. 

Itt annak a hívei vagyunk, hogy több, akár eltérő stílusú, színű ruhát is próbáljon fel a szalonba érkező menyasszony. Minden felpróbált ruha után jobban fogjuk tudni melyik miért tetszik. A ruhapróba így megy addig, míg el nem érünk a minden igényt kielégítő, álomruhához. 

Ha már megtalálta álmai ruháját, azt a legrövidebb időn belül le kell foglalni.

Gyűrűk

Lefoglalás alatt azt értjük, hogy a kiválasztott ruhadarab kölcsönzéséről szerződést kell kötnie a menyasszonynak a ruhaszalonnal.

Ebben a szerződésben rögzítik a személyes, céges adatokon kívül az esküvő időpontját, a ruha elvitelének és vissza hozatalának idejét, a ruhaelvitel előtti próba dátumát -méretvétel miatt- s a kiegészítőket, a kölcsönzési díjat és a foglalóként befizetett összeget, valamint az általános szerződési feltételeket. 

A foglaló összege a kiválasztott ruhadarab kölcsönzési díjának 50% -a.

Az ELITE szalonban készpénzben, illetve kártyaelfogadó terminálon keresztül is tudnak fizetni. 

A bérlés díjából fennmaradó összeget legkésőbb a legutolsó, méretvétel miatti főpróbán kell kifizetni. 

Az elkészült ruhát általában az esküvő előtti nap lehet elvinni, de természetesen nagyon távol tartandó esküvők esetében ez az idő lehet akár egy héttel korábban is. 

A ruhakölcsönzési szerződés második oldalán kerül felsorolása a valóban átadott ruhadarabok listája, a kifizetett bérleti díj és a kaució összege. 

A ruha átvételekor kaució is fizetendő, mely nem a ruha kölcsönzési díja, hanem egy olyan összeg, amely biztosítékként/lététként szolgál az elvitt ruha után. Ez az összeg 50.000-Ft kölcsönzési díj alatt 10.000.- Ft, míg 50.000.-Ft kölcsönzési díj felett 30.000.-Ft, külföldön tartandó esküvők esetében 50.000.-Ft.

A kölcsönzött ruhadarab megfelelő és hibátlan visszahozatala után a kaució teljes összegben visszajár. 

Ruhavisszahozatal az esküvőt követő hétfői nap esedékes. Kivéve előzőleg írásban rögzített egyéb napon, szintén tekintettel a távolabbi helyszínen tartandó esküvőkre.

 

Kotapska hosszú ujjú