Menyasszonyiruha választás esküvőre: pántos, hosszú ujjas, vagy ujj nélküli ruhát válasszak?

Joggal vetődik fel a kérdés, mert az aktuális menyasszonyi ruha trendek is bőven szolgálnak mind a három fazonnal. A budapesti Elite szalon által forgalmazott Lilly és Eva Grandes kollekcióban is több ilyen menyasszonyi ruha érhető el.

Szerencsére mondhatjuk, hogy így mindenki megtalálhatja a legmegfelelőbb modellt esküvőjére. Mindegyik fazonnak természetesen megvan az előnye.

3/4-és újjú menyasszonyi ruha

 

A hosszú ujjas, 3/4-es ujjú menyasszonyi ruhák sokak szerint elegánsabbak és még attól sem kell tartanunk, hogy nagyon meleg lenne a nyári esküvők alkalmával. Ezek az ujjak extra finom testszínű tüll anyagból készülnek újabban, könnyű csipke rátétekkel. Akinek picit erősebb a felkarja kifejezetten előnyös választás lehet. Egyedül a nagy tánc idején lehet kevésbé kényelmes a ruha, ám ekkorra már érdemes menyecske ruhával készülni, melyben szabadabb a mozgás.

Kotapska pántos

 

Pántos menyasszonyi ruhák óriási előnye, hogy a pánt nélküli társaikkal szemben biztosan a vállon nyugszik a menyasszonyi ruha. Erősebb mellűeknek sem kell lemondaniuk a hagyományos melltartó viseléséről, ha pántos menyasszonyi ruhát választanak, míg a pánt nélküli ruhák esetében inkább midert szoktunk javasolni.

A pántos menyasszonyi ruhák mellett szól még, hogy ezek a pántok legtöbbször csodálatosan díszítettek, szinte kiváltják a menyasszonyi nyakéket is. Pánt nélküli ruhák viselésénél viszont a dekoltázs a hangsúlyosabb, tehát érdemes a ruha díszítéséhez illő szép nyakéket választani. 

Meg kell jegyezni továbbá, hogy a legtöbb egyházi esküvőn illendőbb a váll eltakarása, pántos és pánt nélküli menyasszonyi ruháknál boleró, stóla vagy akár fátyol használatával. 

2227 Kotapska

 

Ezek az igen fontos menyasszonyi kiegészítők is elérhetők a budapesti Elite szalon, Budapest, Király utca 87. szám alatti üzlethelyiségben.

Esküvői kiegészítő választásához az Elite szalonba nem kell bejelentkezni.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Elite szalon

Kotapska háromnegyed ujjú