Merjünk-e online menyasszonyi ruhát vásárolni?

A menyasszonyi ruha vásárlása nagyon fontos pillanat a esküvőre való készülődés során. Az online vásárlás a ruházat terén is egyre népszerűbb a kényelem és a nagy választék miatt, de fontos figyelembe venni a lehetséges hátrányokat is. Az alábbiakban összeszedtük az online menyasszonyi ruha vásárlás előnyeit és hátrányait, hogy segítsünk dönteni a vásárlás előtt.

 

Előnyök:

  1. Kényelmes: Az online vásárlás lehetővé teszi, hogy otthonról vásároljon menyasszonyi ruhát, anélkül, hogy el kellene mennie egy üzletbe.
  2. Több lehetőség: Az online boltok széles választékot kínálnak a viszonylag egyszerű szabású és kivitelű menyasszonyi ruhák terén, amelynek köszönhetően könnyebben áttekinthető a kínált választék.
  3. Árak összehasonlítása: Az online boltokban egyszerűen összehasonlíthatja az árakat, és megtalálhatja a legjobb ajánlatot.
Ari VILLOSO

 

Hátrányok:

  1. Láthatatlan: Az online vásárlás során nehéz megállapítani a termék minőségét és színét. A menyasszonyi ruha vásárlása előtt ajánlott személyesen felkeresni a szaküzleteket és megtekinteni a lehetséges választékot és minőséget.
  2. Méret: Az online vásárlás során nehéz meghatározni a helyes méretet, ami felveti a lehetőségét, hogy a vásárolt ruha nem fog megfelelően illeszkedni. Az online értékesítésre szánt menyasszonyi ruhák konfekció méretezést követnek, ezért a kis mértékben is ettől eltérő méretű hölgyeken ezek a ruhák nem fognak tökéletesen állni.
  3. Visszaküldési lehetőség: Az online vásárlásnál körülményes lehet visszaküldeni a terméket, ha nem megfelelő.
  4. Szakértelem: a menyasszonyi ruha kiválasztásához nem elég a megfelelő méretet kiválasztani és monitor nagyságban látni egy olyan ruhát , amiről egy életre szóló képek készülnek. A web áruházak egyfajta személytelensége miatt nem várhatunk ötleteket, jótanácsokat a menyasszonyi ruhaválasztáshoz, míg egy szaküzletben az ott dolgozók szakértelme adja azt a hozzáadott értéket, amivel megtalálható a minden szempontból tökéletes menyasszonyi álomruha. 
  5. Idő: a weboldalakon online kínált menyasszonyi ruhák ritka esetben állnak készen a kívánt méretben, ilyenkor akár 4-12 hetet is kell várakozni a megrendelt ruhadarabra. Ellenben a menyasszonyi ruhaszalonok kínálatában általában szép számmal állnak készen értékesítésre illetve kölcsönzésre is menyasszonyi ruhák. 

Összességében, az online menyasszonyi ruha vásárlásnak lehetnek előnyei is, de jócskán hátrányai is vannak, ezért fontos alaposan átgondolni a döntést, és figyelembe venni a fenti tényezőket, átgondolni annak rizikóját, hogy a nagy napon nem lesz kifogástalan a menyasszony megjelenése.

 

Ízelítőként az Elite szalon menyasszonyi kollekcióját itt tekinthetitek meg, valamint sok szeretettel várunk egy személyes és természetesen ingyenes menyasszonyi ruhapróbára.

Bejelentkezés a szalonba +36209863390 telefonszámon.

Kotapska