Mi a ruhakölcsönzés menete az Elite Szalonban?

Ha megtalálta álmai ruháját és biztosítani szeretné esküvője napjára, akkor le kell foglalni a ruhát a nagy napra.
 
A ruhafoglalásról szerződést kell kötni, melyben szerepel a kiválasztott ruha modellszáma, mérete, színe, hozzá tartozó kiegészítők, az esküvő időpontja, a ruha főpróbájának időpontja, a ruha kölcsönzési díja, a foglaló összege és befizetésének időpontja, a szerződők neve, címe, elérhetősége, a fizetendő kaució összege. A szerződés két példányban készül, az egyik a menyasszonyé, a másik a szaloné. Ezzel a szerződéssel kell majd  esküvő előtt felkeresni a szalont a méretvétel és méretre igazítás miatt. Általában a ruha teljes kölcsönzési díja ekkor kerül kiegyenlítésre, de legkésőbb amikor a ruha átadásra kerül.
 
A ruha átadásakor kell letétbe helyezni a kaució összegét is, mely összeg független a foglaló, valamint a már teljesen kifizetett kölcsönzési díjtól. Ez az összeg a kölcsönzött ruha visszaszolgáltatásának biztosítékául szolgál, melyből következően, ha a kölcsönzött ruhát kölcsönbevevő további rendeltetésszerű használatra alkalmas állapotban hozza vissza, a kaució teljes egészében egy összegben készpénzben visszajár.
 
A kölcsönzési díj magába foglalja a szerződésben szereplő ruhát, kiegészítőket (alsószoknya, stóla, bolero), a ruha méretre igazítását, egyszeri normál tisztítását.
A kölcsönzési díjban nincsenek benne a használat közben okozott károk (ruha elszakadása, égés-, gyertya- vagy olajfoltok), melyeket a kár mértékétől függően a kaució összegéből fedezünk.
 
A  ruhát és tartozékait az esküvőt követő első munkanap kell visszahozni az Elite szalonba.
Általában hétfőn 12 óráig.

Ari Villoso menyasszonyi ruha