Miért válasszunk az Elite szalon kollekciójából Lilly menyasszonyi ruhát?

Mi itt az ELITE szalonban könnyen tudunk válaszolni a fenti kérdésre. A Lilly menyasszonyi ruhák csoda szépek, részlet gazdag díszítésűek, a legjobb anyagokból készülnek és nem utolsó sorban még a legárérzékenyebbek is megfelelő az árfekvése. Magyarországon még kevésbé ismert a Lilly cég, mely Európában kiemelkedő helyen szerepel a menyasszonyi ruha készítés terén. De lássuk csak kik is ők pontosan.

LILLY - A SKANDINÁV STÍLUS Gyakorlatilag a menyasszonyi divat dán háza, a LILLY nagy és csodaszép márka-portfólióval rendelkezik, amely teljes körű szolgáltatást nyújt, mind a viszonteladó szalon tulajdonosokon keresztül a menyasszonyoknak számára.

SKANDINÁV LILLY 70 éve a menyasszonyi ruhák piacvezetője. A siker története 1946-ban nyúlik vissza, amikor a céget Lilly Hansen megalapította. „Közvetlenül a háború után vagyunk és az anyagválaszték igen korlátozott” – mondja Anne Kathrine Rantzau Ulrich, a vállalat jelenlegi vezérigazgatója. Tehát ekkor rendkívül fontos volt, hogy bárki, aki szeretett volna menyasszonyi ruhát készíteni, képes legyen dolgozni és csodát alkotni – és Lilly három méter csipke anyag felhasználásával húsz menyasszonyi ruhát volt képes megalkotni. Ez a részletekre való figyelemből, Lilly terveiből és a kézműves mesterek, varrónő készségéből fakadt, akik mai napig is ismertek ezekről a tulajdonságokról.

 

50-és évek Lilly menyasszonyi ruhája

 

A cég ma saját LILLY márkaüzletekkel rendelkezik Németországban, Dániában és Svédországban, valamint jól szervezett kiskereskedői hálózattal Európában. Már a harmadik generáció végzi munkáját, mint Európa egyik legnagyobb menyasszonyi ruhagyártója. A márka ez időszak alatt is tovább fejlődött és erősödött. Jelenleg a LILLY cég több mint 100 embert foglalkoztat házon belül és lerakatainál.

SAJÁT, KÜLÖNLEGES TERMÉKVONAL A márka sikeresen négy divat-vonalat fejleszt a menyasszonyi ruha piacon. A LILLY, a PASSION by LILLY, a DIAMONDS by LILLY és a LILLY PUREWHITE. Minden kollekcióhoz a kiegészítők széles választéka is rendelkezésre áll, mint például ékszerek, fátylak, cipők, táskák, bolerók, pelerinek és fejdíszek, mint például tiarák, hajékszerek vagy virágos hajdíszek.

A menyasszonyi ruhák mellett a LILLY imádni való kollekcióval rendelkezik a koszorús lányok és fiúk, elsőáldozó és a keresztelő ruhák terén is.

 

Elsőáldozó ruhák

 

A márkák mögötti tehetség, a lenyűgöző ruhakollekciók tervezője Eva-Dorthe Smith áll, aki az „Új ötletek forrása, aki folyamatosan rajzol, új modelleket alkot meg Vejle-i (Dánia) telepünkben” – mondja Anne Kathrine. Továbbá nagyban kiveszi részét a kiskereskedőkkel való kapcsolattartásban. Ez a szoros együttműködés az esküvői ruhaszalonokkal, valamint a folyamatos visszajelzés pezsdíti fel a kreativitását, így az új tervezési ötletek, modellek könnyen áramlanak a rajzlapra. Majd az ötletek hamar meg is valósulnak.

A legnépszerűbb menyasszonyi ruhakollekció jelenleg is a klasszikus stílusú, mely a budapesti ELITE szalonban is megtalálható, ez a kollekció a Lilly, mely a cég zászlóshajója és a legnagyobb választékot kínálja. A PASSION by LILLY, a DIAMONDS by LILLY és a LILLY PUREWHITE kollekciók ettől eltérnek és minden további viszonteladó, kiskereskedő és menyasszony igényeit tudják így kielégíteni.

 

Lilly menyasszonyi ruha

 

Az idei évtől már a budapesti Elite esküvői ruhaszalon kínálatában is szép számmal találunk Lilly menyasszonyi ruhákat. Kölcsönzési díjuk 160.000.-Ft-ig, míg eladási áruk 320.000.-Ft-ig terjed többek már magukénak tekinthetnek egy kiváló Lilly menyasszonyi ruhát.

Sok szeretettel várunk mind érdeklődőt kollekcióink iránt Budapesten a Király utca 87 szám alatti ELITE esküvői ruhaszalonban.

Bejelentkezés: +36 20 9863390 telefonszámon