Milyen fehérneműt célszerű viselnie a menyasszonynak?

A felelet könnyű is, meg nem is erre a kérdésre

Legtöbben úgy gondolják, hogy csupa csipke, csupa álom, de vajon tényleg ilyen fehérnemű kell-e a menyasszonyi ruha alá?

A fehérnemű ilyenkor inkább legyen funkcionális, egyszóval lássa el egy melltartó minden feladatát, mintsem csodaszép csipkeköltemény legyen, mert ezek a darabok már inkább a nászéjszakához illenek. Megjegyezném, hogy nem minden alkalommal van szükség a menyasszonyi ruha alá a melltartóra, mert az általunk forgalmazott menyasszonyi ruhák nagy többsége már beépített corsettet is tartalmaz, amelyek alá egy más formájú melltartó nem megfelelő. Visszatérve a melltartókhoz a mostani divatnak megfelelően a menyasszonyi ruhák többsége vállpánt nélküli darab, amelyekhez levehető pántos melltartók valók. A legjobb, ha ez a melltartó sima, csipke nélküli, egyszerű darab, mert a vastag csipke még a könnyebb anyagú ruha felsőrészén is átdomborodhat, amely nem szép látvány. A jó menyasszonyi fehérnemű egyben kényelmes is, de nem sportos, merevítő nélküli darab, amely természetesen nem szorongatja a viselője alakját, hiszen a menyasszonyi ruhával egyben ezeket a ruhadarabokat is több órán, akár egy egész napon keresztül viselnie kell. Menyasszonyi ruhák alá csak nagyon indokolt esetben viseljünk alakformáló fűzőt, csípőszorítót.

Mindenkinek ajánlom viszont a menyasszonyi ruhák alá a combfix viselését, főként zártabb menyasszonyi cipő választásakor. Ma már egyáltalán nem kötelező a fehér szín, sőt még szebb a testszínű combfix. És miért nem harisnyanadrágot ajánlok? Mert a hosszú menyasszonyi ruhákban a toalett használata így is kihívás, nem beszélve a combfix szépségéről, szexis voltáról.

A menyasszonyi ruhák alatt az arák a bal lábukon combcsipkét, avagy legényfogót szoktak viselni. A combcsipke lehet kék illetve a menyasszonyi ruha színével megegyező, de minden esetben egy kis világoskék színt is tartalmaz, melynek szímbólikus jelentése van. A hosszú boldog házasságot hivatott garantálni. Egyes tájegységeken éjfél felé a combcsipkét a vőlegény-ifjú férj lehúzza menyasszonya combjáról és a még nőtlen férfiak közé dobja. Amelyikük elkapja az lesz a következő vőlegény a sorban.

A csupa-csipke álom fehérneműket természetesen nem kell kihagyni az életünkből, csak míg az esküvő tart addig sok szükség nincs rájuk, annál inkább az esküvőt követő nászúton az  ifjú férjek nagy örömére!