Milyen fehérneműt célszerű viselnie a menyasszonynak?

A felelet könnyű is, meg nem is erre a kérdésre

Legtöbben úgy gondolják, hogy csupa csipke, csupa álom, de vajon tényleg ilyen fehérnemű kell-e a menyasszonyi ruha alá?

A fehérnemű ilyenkor inkább legyen funkcionális, egyszóval lássa el egy melltartó minden feladatát, mintsem csodaszép csipkeköltemény legyen, mert ezek a darabok már inkább a nászéjszakához illenek. Megjegyezném, hogy nem minden alkalommal van szükség a menyasszonyi ruha alá a melltartóra, mert az általunk forgalmazott menyasszonyi ruhák nagy többsége már beépített corsettet is tartalmaz, amelyek alá egy más formájú melltartó nem megfelelő. Visszatérve a melltartókhoz a mostani divatnak megfelelően a menyasszonyi ruhák többsége vállpánt nélküli darab, amelyekhez levehető pántos melltartók valók. A legjobb, ha ez a melltartó sima, csipke nélküli, egyszerű darab, mert a vastag csipke még a könnyebb anyagú ruha felsőrészén is átdomborodhat, amely nem szép látvány. A jó menyasszonyi fehérnemű egyben kényelmes is, de nem sportos, merevítő nélküli darab, amely természetesen nem szorongatja a viselője alakját, hiszen a menyasszonyi ruhával egyben ezeket a ruhadarabokat is több órán, akár egy egész napon keresztül viselnie kell. Menyasszonyi ruhák alá csak nagyon indokolt esetben viseljünk alakformáló fűzőt, csípőszorítót.

Mindenkinek ajánlom viszont a menyasszonyi ruhák alá a combfix viselését, főként zártabb menyasszonyi cipő választásakor. Ma már egyáltalán nem kötelező a fehér szín, sőt még szebb a testszínű combfix. És miért nem harisnyanadrágot ajánlok? Mert a hosszú menyasszonyi ruhákban a toalett használata így is kihívás, nem beszélve a combfix szépségéről, szexis voltáról.

A menyasszonyi ruhák alatt az arák a bal lábukon combcsipkét, avagy legényfogót szoktak viselni. A combcsipke lehet kék illetve a menyasszonyi ruha színével megegyező, de minden esetben egy kis világoskék színt is tartalmaz, melynek szímbólikus jelentése van. A hosszú boldog házasságot hivatott garantálni. Egyes tájegységeken éjfél felé a combcsipkét a vőlegény-ifjú férj lehúzza menyasszonya combjáról és a még nőtlen férfiak közé dobja. Amelyikük elkapja az lesz a következő vőlegény a sorban.

A csupa-csipke álom fehérneműket természetesen nem kell kihagyni az életünkből, csak míg az esküvő tart addig sok szükség nincs rájuk, annál inkább az esküvőt követő nászúton az  ifjú férjek nagy örömére!

2143 Kotapska menyasszonyi ruha