Milyen menyasszonyi ruhastílusok léteznek?

Többféle menyasszonyi ruha stílus létezik, így biztosan találsz olyat, ami tetszik és megfelel a saját ízlésednek. Az Elite menyasszonyi ruhaszalonban a következő stílusok közül választhatsz, amit alább részletesen bemutatunk: 

                •             A-vonalú: A-vonalú ruhák olyanok, amelyek derékig szűkítettek és egyenletesen bővülnek a lábak felé. A szoknya formájában egy nagy nyomtatott A vonalat képez.

Kotapska

                •             Empire: Empire-stílusú ruhák olyanok, amelyek a mellkas alatt szűkülnek le, és tágabbak a deréknál.

                •             Kétrétegű: Kétrétegű ruhák, avagy a transformer ruhák olyanok, amelyek felső rétege egy áttetszőbb, tüll vagy muszlin anyagból készül, amely alatt egy másik, általában teljesen testet követő ruha látszik. A felső réteget az esküvő idején a menyasszony le is veheti, így két ruhának tűnik az egy ruha együttes.

      •             Sellő alakú: Sellő szabású ruhák olyanok, amelyek szűkebbek a deréknál és a csípőnél, egészen comb közepéig majd onnan lefelé bővülnek.

Éva Grandes sellő

                •             Hercegnős stílusú: A hercegnős stílusú ruhák olyanok, amelyek derékban karcsúsítottak, majd onnan erőteljesen bővülnek lefelé. A hercegnős ruhák általában nagyon elegánsak és kifinomultak és majdnem mindig abroncsos alsószoknyával viselik. A hercegnős ruhák gyakran hosszú ujjúak, lehetnek válltakarósak vagy ingujjúak is. A hercegnős ruhák legtöbbje hosszabb-rövidebb uszállyal rendelkezik.

Kotapska

                •            Modern menyasszonyi ruhák, merész menyasszonyi ruhák: Merész ruhák olyanok, amelyek különlegesek és figyelemfelkeltőek. Lehetnek például a szoknya rész elől majdnem derékig felhasított, sliccelt modellek , ruhák gyémántosan csillogó anyagokból, menyasszonyi ruhák sok strasszal vagy a szoknya alatt sortos megoldással is

Sortos ruha

                •             Egyszerű: Egyszerű ruhák olyanok, amelyek letisztultak és nincsenek túl díszítve. Lehetnek például egyszínű ruhák, amelyek különleges szabásvonalukkal vagy egy izgalmasan túlméretezett masnival hívják fel magukra a figyelmet.

                 .             Kismama: a kismama menyasszonyi ruhák szabásukban sokszor hasonlítanak az empire ruhákhoz. A kismama menyasszonyi ruhák mell alatt szabottak, onnan erőteljesebben bővülnek. A kismama menyasszonyi ruhák általában lágy esésű anyagokból készülnek és nagyon kényelmesek.

Az Elite szalon menyasszonyi ruha kollekciójában a legtöbb menyasszonyi stílus megtalálható. 

Menyasszonyi ruhapróbára időpontfoglalás szükséges a +36209863390 telefonszámon, illetve az eskuvoiwebaruhaz@gmail.com címen.

Kismama