Mit tegyünk, ha az esküvő vagy szalagavató időpontját el kell halasztani?

Kedves Házasulandók! 

Az utóbbi időben egyre több aggódó telefonhívást kapunk a koronavírus járvány miatt. Sajnos a jelenlegi krízishelyzetben a szalagavatókat , esküvőket érdemes későbbi időpontra átszervezni. Mindenkit szeretnék megnyugtatni, hogy az Elite szalon ebben a nehéz helyzetben is teljes mértékben együttműködő partnere a Házasulandóknak. 

Mit jelent ez gyakorlatban?

Ha új időpontban lesz megtartva az esküvő, illetve szalagavató akkor a menyasszonyi ruha bérlésére kötött szerződés időpontját módosítani kell. Kérjük hívja a budapesti Elite szalon +36209863390 telefonszámát vagy írjon nekünk az eskuvoiwebaruhaz@gmail.com címre és az új időpontra módosítjuk a szerződést.

Ha esetleg az új időpontban már foglalt lenne a kiválasztott menyasszonyi- vagy keringőruha, a fizetett foglaló bármelyik más ruhára átfoglalható. 

Ha még nem döntötték el vagy bizonytalanok az esküvő/szalagavató lehetséges új időpontjában, akkor is kérjük vegyék fel velünk a kapcsolatot és az eredeti szerződés életben tartása mellett a következő 2 évben vállaljuk a menyasszonyi ruha biztosítását. 

A ruhabérleti szerződés egyéb pontjai -természetesen- változatlanok maradnak.

A budapesti Elite szalon az esetleges kellemetlenségekért minden eddigi menyasszonyi ruha bérleti szerződése mellé 10.000.-Ft bónuszt is ad, amely menyasszonyi ruha kiegészítő vásárlására/kölcsönzésére használható fel.

Reméljük mihamarabb túl leszünk a koronavírus okozta krízisen és újra sok álomesküvőhöz járulhat hozzá szalonunk!

Vigyázzunk egymásra! 

 

Fotó: Erdősi Tibor