Mit várhatunk a 2023-as menyasszonyi ruhadivat terén?

A 2023-as menyasszonyi ruha divatja ismét a romantikus és bohém stílust helyezi előtérbe. A tavalyi évben a minimalista és egyszerű vonalak voltak főként divatban, de most újra a díszítettebb és légiesebb ruhák nyernek teret.
A 2023-as divatban a divattervezők több hosszú ujjú és érdekes fodros megoldású menyasszonyi ruhát is terveztek.

Ari Villoso

A menyasszonyok általában előnybe részesítik az A vonalú szoknyákat, illetve a lágyan testet követő vonalvezetésű fazonokat, amelyekben bővelkedik majd a 2023-as kollekció. A ruhák felső részét csipke és gyakorta 3D virágok díszítik, általában testszínű tüll alapanyagon.

A 2023-as divat színeiben változatlanul a meleg árnyalatok uralkodnak, mint például a rosé gold, pasztell rózsaszín, rózsa arany, tört-fehér, világos bézs, offwhite. Az ékszereknél és a ruhák díszítésénél a kristályok kapnak nagyobb teret. A tüll anyagok nagyon népszerűek lesznek, különös tekintettel a gyémántszerű csillogásúak esetén.

Kotapska

Összegezve a 2023-as menyasszonyi ruha divatja a romantikus és bohém stílust követi, amelyek tökéletesen kifejezik a menyasszonyok személyiségét és stílusát. A tüllös és super ligh anyagok, valamint a meleg színek és a kristályosan csillogó anyagok nagyon népszerűek lesznek a következő évben.

 

Az Elite szalon menyasszonyi kollekciójában is az aktuális divatirányzatot követő darabokat találhatnak az esküvőre készülő arák.

A szalonban természetesen lehetőség van nem csak a ruhák kölcsönzésére, hanem azok megvásárlására is.

 

Ingyenes ruhapróbára bejelentkezés szükséges a +36209863390 telefonszámon, illetve az eskuvoiwebaruhaz@gmail.com mail címen.

Ari Villoso