Mutatjuk a budapesti arák 5 kedvenc menyasszonyi ruha fazonját

Ha menyasszonyi ruha, akkor mindenkinek megvan a tuti befutója. De lássuk csak milyenek a mostani kedvencek.

Az első helyen nincs nagy meglepetés, még mindig a szélesebb pántos és az ejtett vállú, tüllszoknyás “A” vonalú ruha a befutó. Nem véletlen a nagy siker, mert gyakorlatban ezek a modellek a legelőnyösebbek a legtöbb alkaton, könnyű bennük mozogni, táncolni. Az esküvői helyszínek tematikájahoz is jól illenek, legyen az elegáns étteremben, szállodában vagy akár a szabadban tartott esküvő.

2303 menyasszonyi ruha

 

Vanessa menyasszonyi ruha

 

Kotapska menyasszonyi ruha

 

A második helyen a hosszú ujjas menyasszonyi ruhák tarolnak. Manapság a tervezők fantáziája szab csak határt annyi féle lehet az menyasszonyi ruhák ujja-megoldásának. Az idei évre több enyhén puffos ujjú ruhakölteményt is találunk a kollekciókban. Sőt reneszánszát élik a levehető csipke ujjak is. 

Victoria Soprano menyasszonyi

 

Hazel menyasszonyi ruha

 

Abby menyasszonyi ruha

 

A dobogó harmadik fokára az elől hasítékos ruhák kerültek fel. Különösen azok az oldalt felsliccelt ruhákra esett a legtöbbek választása, amik csak akkor villantanak lábat, amikor a menyasszony is úgy gondolja, úgy akarja. Ugyanis ezeknek a ruháknak a szoknya része úgy van megoldva, hogy a rétegek egymást fedik. 

2202 menyasszonyi ruha

 

Victoria Soprano menyasszonyi

 

Dominika menyasszonyi ruha

 

A sokak által csodált sellő ruhák csak a negyedik helyet csípték meg felmérésünk szerint. 

Különösen az uszályos, csipke költemények nyerték el többek tetszését. Valószínűleg a szűkebb mozgástér miatt szorultak csak le a dobogóról. 

Kotapska sellő

 

Ari Villoso menyasszonyi ruha

 

Zloty menyasszonyi ruha

 

Az első öt közé még a mini menyasszonyi ruhák kerültek be. Jó pár menyasszonynak esett rövid esküvői ruhára a választása. Itt is inkább a polgári szertartásra illetve éjfél utáni átöltöző ruhának választották előszeretettel ezeket az igazán elbűvölő és kényelmes darabokat. 

 

Mini menyasszonyi ruha

 

Kotapska Mini

 

A felsorolásból is látszik mennyi különböző modell közül választhatnak a most menyasszonyi ruhát kereső hölgyek. 

Természetesen az a legjobb, ha nem ragaszkodunk egy kifejezett sziluetthez, hanem hagyjuk magunkat elcsábítani a ruhák által. 

További menyasszonyi ruhákat az Elite szalon kollekciójából itt találhattok.