A rengeteg menyasszonyi ruha közül melyiket válasszam az esküvőre?

Sokakban már az első menyasszonyi ruhapróba során felmerül a kérdés, hogy melyik ruhát válasssza esküvőjére a sok szépséges ruha közül. Valóban nehéz a döntés, mert egyidőben több stílus közül is válaszhatnak az arák, egyszóval sok-féle menyasszony lehet valaki 2023-ban. Néhány szóban segítenék az eligazodásban a menyasszonyi ruhák tengerében.
Elsősorban a kedves ara alkatához, jelleméhez kell, hogy illeszkedjen a menyasszonyi ruha, de nem szabad szem szem elől veszíteni, hogy milyen létszámú esküvőre, és milyen vendéglátó helyen kívánjuk viselni azt.

  1. Íratlan szabály, hogy nagy létszámú, táncos, amolyan lagzis esküvőre inkább az impozánsabb, feltűnőbb, klasszikusabb menyasszonyi ruhák valók. A „kis” ábrándos ruhákat más alkalomra kell meghagyni.
  2. Az is igaz, hogy 4-8 fős, polgári esküvőre nem szerencsés katedrálisba illő uszályos menyasszonyi ruhában megjelenni.
  3. Kedveltek a magyaros, csárda jellegű éttermekben tartott esküvők, lagzik is ahol az extravagáns, esetleg tollakkal díszített vagy haute couture ruhaköltemények tűnnek nem odaillőknek. Nem kötelező a díszmagyar, de válasszunk inkább a klasszikusabb, nem ultramodern menyasszonyi ruhák világából. Segítségként gondoljunk csak az egy életre szóló képekre (ahol a háttérben gémeskút áll vagy egy szép tornácos épület)  milyen menyasszonyi ruhát látnánk szívesen vissza?
  4. Az elegáns éttermekben, szállodákban tartott állófogadásos vendéglátáshoz a kisebb szoknyás, első sorban nem uszályos, vagy felcsatolható uszályos menyasszonyi ruhák valók, melyben az esküvő során könnyebb a mozgás az asztalok között is.

A fent leírtak nem kötelező érvényűek, de segíthetnek a menyasszonyi ruhák rengetegében a legmegfelelőbb kiválasztásában.

Az Elite szalon menyasszonyi kollekciójában a legkülönbözőbb tematikájú, stílusú esküvőkre is találhatunk álomszép ruhát. 

A budapesti Elite esküvői ruhaszalonba időpontfoglalás szükséges a +36 20 9863390 telefonszámon.

Kotapska