Rosé gold az új menyasszonyi ruhaszín

Idén Magyarországot is elérte a rosé gold, avagy púderszín a menyasszonyi ruhák terén is.

Néhány éve a nemzetközi esküvői kiállításokon, divatbemutatókon a klasszikus fehér és csont fehér színeken túl újdonságként megjelent a rosé szín is.

Lássuk csak mit is jelent és miért is lett óriási divat az esküvőkön.

Pár éve a menyasszonyi ruhatervezők egyre könnyedebb, légiesebb menyasszonyi ruhákat álmodtak meg.

A ruhák felső részét többször test színű tüll alapon, csont fehér csipkedíszítéssel látták el, ami az egyszínű tört fehér tüll szoknyával valószínűleg kontrasztos lett volna. Ekkor jött a menyasszonyi divattervezői zseniális gondolata, miszerint a szoknya második, ritkábban harmadik rétegébe ezt a rosé színű tüll anyagot helyezték be, lágyítva annak megjelenését. Így az összhatás már valóban szofisztikált és tökéletes lett.

Kotapska rosé menyasszonyi ruha

Miért lett hazánkban is ilyen nagy divat a rosé színű ruha?

Egyszerű a válasz, mert ez a finom meleg szín mindenkinek jól áll.

Nem kell az ilyen színű menyasszonyi ruhához nagyon lebarnulni sem, mert ez a szín egyáltalán nem sápít.

Sőt ez a színvilág vadászkastélyban, romantikus történelmi színhelyen tartandó vagy szabadban country chic, bohém, illetve vintage stílusban megálmodott esküvők hangulatához is csodálatosan illeszkedik. 

Rosé színű menyasszonyi ruhák mellett szól még, hogy a vőlegény is bátran választhat a most divatos kék, sötétkék, bézs vagy fekete színű öltönyök közül magának.

EC fotózás Majk

Minden menyasszonyi ruhánál fontos a kiegészítők helyes megválasztása, de különösen így van ez a rosé/púder szín menyasszonyi ruhák esetében is.

A budapesti Elite szalonban erre is gondoltak. Széles választékban állnak rendelkezésre rosé gold alapszínű kristályokkal, virágokkal díszített hajékszerek, kontytűk, illetve kontyba is fonható hajdíszek. Ugyanígy nyakláncok, fülbevalók is beszerezhetők a szalonban ebben a színben is.

Kristoban photography

Karkötő

Ezt a színvilágot láthatjuk viszont az Esküvő Classic magazin kreatív fotózásán is, ahol az Elite 
szalon menyasszonyi ruháit púderes-rosé esküvői díszletek között elképzelt esküvőn igazi luxus érzést keltve láthatjuk. A csodálatos képeket Kristoban photographynak köszönhetjük. 

Majk díszterem

Reméljük kedvet csináltunk a menyasszonyi ruháinkhoz!
Ingyenes ruhapróbához bejelentkezni a +36209863390 telefonszámon, illetve az eskuvoiwebaruhaz@gmail.com címen tudtok.

Majk kert EC fotózás