Új kollekció az Elite szalon kínálatában I Menyasszonyi ruha márkák

Kedves Menyasszonyok!

 

2023-ra is újabb menyasszonyiruha kollekcióval gazdagítottuk a budapesti Elite szalon választékát. Az idei év elején megérkezett a szalonba a kifinomult eleganciát képviselő igazi luxus kivitelű Ari Villoso menyasszonyi ruhakollekció.

Ari Villoso

Az Elite szalonban természetesen a tovabbiakban is megtalálható lesz a közkedvelt, szuper nőies,super-light anyagokból, válogatott csipkékből készített Iryna Kotapska menyasszonyiruha kollekció valamint a Haute Couture Eva Grandes menyasszonyi kollekció
A viszonylag fiatal Eva Grandes márka, az elmúlt években szinte berobbant a nagy menyasszonyi ruhakészítő brandek közé.
Az Eva Grandes prémium ruhák a szépség, nőiesség, magas minőség jelzőket egyesíti a menyasszonyi ruhák változatos palettáján.
A Barocco kollekció érdekessége a 2 az 1-ben, másnéven transformer menyasszonyi ruhák. Ezek a ruhaköltemények mind polgári mind egyházi esküvői ceremonián viselhetők. 
Valójában ezek a komplék egy sellő fazonú és egy "A" vonalú menyasszonyi ruha ötvözetéből állnak. A templomi szertartásra "A" vonalú csipke ruhát álmodott meg az Eva Grandes ruhák tervezője Eva Utkina, mely alatt ugyanabból a csipkéből készült sellő ruha egészíti ki a megjelenést. A polgári szertartás alkalmával a menyasszonyok egyszerűen levehetik a felső csipkeruhát, mely alatt egy extra nőies, alakot jobban megmutató menyasszonyi ruha válik a hölgyek ékévé.
A fenti exclusive menyasszonyi ruhák Magyarországon kizárólag az Elite szalon Budapest, Király utca 87 szám alatti üzletében kölcsönözetők illetve vásárolhatók meg.

Bejelentkezés:
+36 20 9863390 telefonszámon

Teljes menyasszonyi ruha kollekciónk itt tekinthető meg.

Ari VILLOSO Erika

 

Ari Villoso menyasszonyi ruha