Új luxus brand menyasszonyi ruhái az Elite szalon választékában

 

Nagy örömmel mutatjuk be az exkluzív menyasszonyi ruháiról híres Oliver Martino divatcéget.

A modern divatvilágban Oliver Martino ragaszkodik az elegancia, a romantika és a nőiesség minden kánonjához, ez azonban nem fosztja meg a márkát az egyediségétől.

A divatház tervezője, Lilia szerint minden egyes ruhakölteménynél több tényezőt kell figyelembe venni a tökéletes eredmény eléréséhez.

Exkluzív és varázslatos tervezői kézjegye úgy tűnik, sok szívet meghódított.  

 

Citrine menyasszonyi ruha

 

Lilia esküvői ruhákról alkotott víziója a szeretet és a gyengédség megtestesítője, amelyet dédelgetett gyermekeinek - Olivérnek és Martinnak - ad át, akiknek a neve most a couture-házat alkotja. Művészi szemléletének és a fényűző anyagoknak a kombinációja elragadó és gyönyörű ruhák létrehozásához vezet, amelyek mindegyike csodás és egyedi. A tervező eltökélt szándéka, hogy minden egyes munkájával a jövőt formálja. Nemcsak a ruhák gyártási folyamatát felügyeli, hanem az emberekre gyakorolt hatásukat is. A menyasszonyi ruhadarabokat aprólékos kézimunkával készíti el egy kiváló szakemberekből álló csapat, hogy a ruha a legapróbb részletekig a menyasszony álma legyen.  

 

A modern divatvilágban Oliver Martino couture ház ragaszkodik az elegancia, a romantika és a nőiesség minden kánonjához, ez azonban nem fosztja meg a márkát a sajátos egyediségétől.

Olivér Martino ruha

Ezeket a lélegzetelállító új menyasszonyi ruhákat Magyarországon kizárólag a budapesti Elite szalon menyasszonyi kollekciójában találhattok meg.  A Paris kollekciót a romantikus és kifinomult Francia fővárosban, Párizsban fotózták és videón örökítettek meg Olivér Martino ruhaival. Kiváló fazonjai tökéletesen megragadják a város pompáját, miközben a tervező modern menyasszonyok számára készült kortárs elképzeléseit testesítik meg. 

Sevilla kollekciót szokatlan, divatos, elbűvölő, mégis nagyon romantikus stílusok jellemzik. Sevilla pompájával és bájával felerősítve minden egyes ruha egy modern menyasszony igazi természetét mutatja meg, aki maga is múzsa: szeretetteljes, érzéki és magabiztos. 

Olivér Martino menyasszonyi ruha

 

Az Olivér Martino divatház Masterpieces kollekciója elegáns, minimalista, mégis magabiztos és fényűző - a kollekció egy sor alakformáló sziluettet egyesít, amelyeket mesterien szabott, kiváló minőségű anyagokból, kifinomult csipkével, esztétikus, értékes részletekkel díszítettek.

Minden részletet, a gondosan kiválasztott anyagoktól és csipkéktől kezdve a ruha aprólékos megalkotásáig, a legnagyobb odaadással készítettek, hogy minden egyes ruha igazán egyedi legyen.

Olivér Martino menyasszonyi ruha

 

Kedves esküvőre készülő menyasszonyok, fedezzétek fel az új kollekciókat és hagyjátok magatok elvarázsolni az új menyasszonyi ruháink által. 

Bejelentkezni egy igazán hangulatos és ingyenes VIP menyasszonyi ruhapróbára a

☎️ +36209863390 telefonszámon tudtok. 

Olivér Martino menyasszonyi ruha