Új menyasszonyi ruha kollekció az Elite szalonban

Az Elite szalon majdnem minden évben új menyasszonyi kollekcióval is gazdagítja választékát. 

Az idei évtől Ari Villoso luxusmárka is elérhetővé vált a magyar menyasszonyok számára.

A Magyarországon kizárólag az Elite szalonban megtalálható Ari Villoso menyasszonyi ruhákról, a tervezéséről, magáról a brandről es hogy mitől különlegesek ruháink alábbi cikkből tudhatjuk meg.

Abby

 

"Ari Villoso - a luxus esküvői ruhák és kiegészítők márkája"

 

 

Esküvői ruhák tervezésének és készítésének művészetét keresi az Ari Villoso  brand, amely esküvői ruhákat kínál nagykereskedelmi és kiskereskedelmi szolgáltatások formájában. Az Ari Villoso olyan esküvői ruhákat készít, amelyek couture minőségűek és különlegesek. A cég az évek során százezer egyedi rendelést valósított meg, amelynek köszönhetően a tökéletes illeszkedés művészetére specializálódott. Ari Villoso esküvői ruhák divatos nőknek készülnek, és fő céljuk, hogy minden menyasszony ruháikat viselve világszerte különösen boldog legyen. Olvass tovább, hogy megtudj többet az Ari Villoso-ról és esküvői ruháiról!

Marta

 

Történetünk Ari VILLOSO 

 

Az Ari Villoso menyasszonyi ruhák és kiegészítők márkája, amely menyasszonyi ruhák készítésének  nagy- és kiskereskedelmi szolgáltatását nyújtja. A kézműves és a modern szabástechnológia tapasztalatait ötvözve több ezer különböző egyedi megrendelést valósítottunk meg. Így elsajátítottuk a tökéletes illeszkedés művészetét, csiszoltuk a készségeket és a stílust, kísérleteztünk a formákkal, vonalakkal és anyagokkal. Napjainkban 100 szakember tesz meg mindent, hogy nemzetközi szinten is megfeleljen ügyfeleink igényeinek. A siker kulcsa a felbecsülhetetlen tapasztalatunk és az elkészített termékünk! Menyasszonyi ruháink couture minőségi színvonalúak! 

Ma az Ari Villoso egy luxus esküvői kollekció, amely új, magas színvonalú szemléletet képvisel minden egyes ruha megalkotásakor.  Ruháinkat bátor, szexi és divatos hölgyeknek ajánljuk. Fő célunk, hogy minden menyasszonyt a világ minden táján különösen boldoggá tegyünk!

Vanessa

 

Reméljük felkeltettük a magyar menyasszonyok érdeklődését az Ari Villoso ruhák iránt és természetesen sok szeretettel várjuk egy személyes találkozásra a budapesti Elite szalonba. 

Ruhapróbára bejelentkezés a +36209863390 telefonszámon.
Menyasszonyi ruha kollekciónkat itt tekintheti meg.

Bianco Ari Villoso