Hogyan segít a legjobb kísérő a menyasszonyi ruha választásnál?

Az egyik legnehezebb feladat segítőként közreműködni a menyasszonyi ruhapróba során. Legtöbbször anyukát kérik meg menyasszonyi ruha választáshoz, de sokszor jönnek lánytestvérek vagy barátnők. 

A menyasszony akit elhívott a ruhapróbára annak ad a véleményére. Hogyan segít a jó segítő a próba során?

  1. Felül tud emelkedni a saját ízlésén és nem csak saját esküvői elképzelését tartja megingathatatlannak. 
  2. Nem mond csípős megjegyzést, még akkor sem, ha ez az ő stílusa és ezért szeretjük. A menyasszonyi ruha keresés nehéz feladat, igen érzékeny a menyasszony minden kritikákra. Kíméljük meg a talán csak poénnak szánt vitriolos megjegyzéstől.
  3. A kísérő is érkezzen pontosan a megbeszélt időre a szalonba. Mindenki elfoglalt, de ha már felkérték erre a feladatra, akkor vegyük azt komolyan és tartsuk a megbeszélt időpontot.
  4. A jó kísérő nem a szalonban folytatja le a privát és hivatalos telefonbeszélgetéseit. Egy ruhapróba 1-1,5 órán keresztül tart, szervezze úgy telefonálásait, hogy az ne a ruhapróba idejére essen. Így biztos, hogy teljes figyelmét a menyasszonyra tudja összpontosítani. 
  5. Igyekezzen minimálisan beszélni mások esküvőjéről. Minden esküvő egyedi, ettől különleges. A menyasszonyi ruha kiválasztásánál lényegtelen párhuzamot hozni mások esküvőjével.
  6. Legyen pozitív! Minden ruhának inkább az előnyét mondja el a menyasszonynak, mint sorolva a testi vagy fazonbéli hátrányokat. 
Ari Villoso

 

A fenti tanácsok betartásával a menyasszony hálás lesz és boldog, hogy körültekintően, valódi segítségként volt vele kísérője. 

Ruhapróbára bejelentkezni itt lehet.

Menyasszonyi ruhapróbával kapcsolatban további információk itt találhatnak. 

Menyasszonyi kollekciónkat itt tekinthetik meg.