Menyasszonyi ruhák moletteknek

Molett menyasszonyi ruhák az Elite szalonban

Néhány évvel ezelőtt még a szakmai magazinokban is majdnem tabunak számított a molett, telt idomú hölgyekről menyasszonyi ruhás képeket közölni.

Szerencsére ezen a téren is nyitottabbá vált a divatszakma és a divatmagazinok is tudomásul vették, hogy nem lehet minden ember modell alkatú, sőt a nagy többség nem az. Eddigi tapasztalataim alapján mondhatom, hogy a menyasszonyok zöme valóban nem a modellalkatúak közé tartozik. 

Az Elite szalonban már az üzlet megnyitása óta nemcsak az átlagos, konfekció méretű hölgyek számára állnak rendelkezésre csodálatos menyasszonyi ruhák, hanem a teltkarcsúak is megtalálhatják az igazit a nagy napra.

Plus size menyasszonyi ruha

Milyen is az igazán előnyös menyasszonyi ruha a molett, dúsabb idomokkal rendelkező arák részére?

Az Elite szalon ajánlatai között olyan menyasszonyi ruhák szerepelnek a kínálatban, mint:

• az „A” vonalú, könnyű, lágy esésű muszlin anyagú menyasszonyi ruhák, amelyek azért állnak jól a hölgyeknek, mert slankítják az alakot és a légies anyag használatával vonzóvá, könnyedebbé teszik a megjelenést,

Lilly 2603

• a „V” dekoltázsú ruhák, amelyek az erősebb mellű hölgyeknek kedveznek, hiszen optikailag nyújtják a nyak vonalát és az alakot, ezáltal nyúlánkabbnak láttatják a viselőjét,

Plus size menyasszonyi ruha

• a pántos, rövid- illetve hosszú ujjas menyasszonyi ruhák, főként azok számára, akiknek a karja kicsit erősebb az átlagosnál és azt szeretnék elfedni, illetve a menyasszonyi ruha alatt viselt melltartó pántját tudják ezáltal eltakarni a szélesebb pántos megoldású ruhák,

3913 menyasszonyi plus size

• valamint az aszimmetrikus szabású menyasszonyi ruha lehet még kitűnő választás, ahol a ferde hajtások a kevésbé előnyös alkatot finoman elrejtik.

Asszimetrikus

Azonban vannak olyan modellek, amelyeket jobb elkerülni. Ilyenek a nagy abroncsos igazán bő szoknyás, illetve akár pliszírozott szoknyájú menyasszonyi ruhák, amelyek a fentiektől eltérően kifejezetten erősítik viselőjüket.

Ezek mellett nagyon fontos a jól kiválasztott menyasszonyi ruhákhoz tartozó kiegészítők viselése is, mint például egy szép, akár apró köves nyakék a „V” alakú dekoltázsú ruhákhoz, illetve a hozzájuk illő minőségi és nem túlzó méretű fülbevalók. A hajdísz is inkább több kisebb darabból álljon, például kontytű vagy filigrán kidolgozású fejdísz legyen. Fátyol kiválasztásánál a derékig érő, szép esésű, nem túl sűrűre húzottakat ajánljuk. Most nagy divat a derékon viselt kövekkel, csipkével díszített menyasszonyi díszszalag, ami sok esetben igen előnyös lehet.

Cipőválasztásnál főként a magasabb sarkúakat ajánljuk, így akár 5 -10 kg-mal is vékonyabbnak tűnhet az ilyen cipő viselője.

A menyasszonyi ruha kiegészítői közül sajnos a kesztyű az egyetlen ruhadarab amely inkább zavaró lehet, mivel erősíti a kart és a kezet is, valamint néha a ruha fazonját is kedvezőtlenül befolyásolja. De nem kell emiatt szomorkodni, mert minden esetben csak rövid ideig viselik a kesztyűket az arák, legtöbbször csak a gyűrűhúzásig.

Az Elite szalon molett menyasszonyi ruhakollekciójában fehér, ekrű, törtfehér, pezsgő színű ruhák egyaránt rendelkezésre állnak, 46-os konfekció méretig.

Mód van még a kívánt ruha méretre rendelésére is, amikor általában 4-12 hét szállítási idővel kell számolni és akár 52-es méretig tudjuk biztosítani a kiválasztott menyasszonyi ruhát.
menyasszonyi ruhakölcsönzés menetéről itt olvashatnak.

Mindezek után sok szeretettel várjuk a házasulandó hölgyeket az Elite szalon Budapest, Király utca 87 szám alatti üzletében.

Bejelentkezni a +36209863390 telefonszámon tudnak.

 

Sok szeretettel várunk minden érdeklődőt ruhapróbára!

 

plus size Lilly