Milyen menyasszonyi ruhát vegyen fel a teltkarcsú menyasszony az esküvőjére?

Minden menyasszony az esküvőjén a legelőnyösebben szeretne megjelenni és elkápráztatni elsősorban vőlegényét és természetesen a meghívottakat.

A teltkarcsú menyasszony számára az A-vonalú ruha a lehető legjobb választás lehet, mivel ezek nem hangsúlyozzák ki az esetlegesen erősebb csípőt vagy combokat. Ellenben nagyon jó derekat csinál, optikailag segít az ideális homokóra fazonhoz hasonlítani. 

Az erősebb alkatú hölgyek legtöbbször erősebb felsőtesttel rendelkeznek, amelyet érdemes kihangsúlyozni, /de nem kitenni!/ Ilyenkor fontos a ruhák szép dekoltázsa is, mint például a szív alakú, vagy a V-kivágás, ami nyújtja az alakot. A molett menyasszonyok a szép dekoltázshoz bátran használhatnak finom, diszkrét ékszereket. Ugyanígy szerencsés a közép hosszú, vagy hosszú fátyol viselete is. 

Kotapska bézs menyasszonyi ruha

 

Az egybeszabott ruhák szintén előnyösek, mert ezek is karcsúsítják, nyújtják az alakot. Ami viszont kerülendő, az értelemszerűen a sellő típusú menyasszonyi ruha. 

Fontos figyelmet fordítani a menyasszonyi ruhának az anyagára és a textúrájára is. A fényes szatén anyagból és selyemből készült anyagok ugyanis még erősebbnek mutatják viselőjét, s a nehéz anyagok sem éppen a légiességet hangsúlyozzák ki.

 

A ruha felső része lehetőleg halcsonttal, merevítővel legyen kidolgozva, mert a merevítős felsőrésszel szépen lehet formálni a testet. 

Továbbá előnyös lehet még a hosszú ujjú vagy 3/4 ujjas menyasszonyi ruha is, az esetleges erősebb felkar elfedésére. Egyébként sokak szerint a csipke vagy tüll anyagból készült hosszú ujjú menyasszonyi ruhák elegánsabbnak tűnnek, mint ujjatlan társaik. 

 

Kotapska hosszú ujjú

 

Természetesen az a legfontosabb, hogy a menyasszony jól érezze magát és biztosan mozogjon a ruhában, valamint a ruhája illeszkedjen a saját stílusához és a ceremónia hangulatához. 

 

Az Elite szalon kínálatában a fenti kritériumoknak megfelelő, világszínvonalú menyasszonyi ruhák közül választhatnak a menyasszonyok 46-os konfekció méretig.

További cikket ezzel a témával kapcsolatban itt talál.

 

Ruhapróbára bejelentkezni itt lehet.

 

Lilly 3913