Öt jótanács téli menyasszonyok számára

  1. Ügyelj a megfelelő öltözetre: Válassz olyan ruhát, ami megfelel a hideg időjárásnak, és egyben elegáns is. A menyasszonyi ruha nincs évszakhoz szabva, de általában télen előnyben részesítik a menyasszonyok a hosszú ujjas ruhákat. A ruha anyaga tekintetében érdemes több rétegből álló tüllszoknyás vagy szatén, esetleg mikádó anyagú alsószoknyával viselhető darabot választani.
Kotapska

 

2. Gondolj a lábmelegítésére. Viselj meleg, gyapjúval készült harisnyát és melegebb cipőt, akár csizmát is a ruha alatt. Ilyenkor érdemes az étteremben átváltani a csizmát egy csinos menyasszonyi cipőre. Váltócipő az esküvőre egyébként is “melegen” javasolt. 

3. Készülj fel meleg kabáttal is. A jól felkészült esküvői szalonokban természetesen tartanak meleg menyasszonyi bundát, bolerót, stólát is. 

Bunda

 

4.Ha szép, ápolt kézzel szeretnél a ceremónián megjelenni, érdemes az esküvő előtt minden nap rutin szerűen krémmel hidratálni kezeid. Javasolt kesztyűt is használni, amit a fotózáshoz veszel csak le. 

5.Tartalék: Mindig legyen nálad egy tartalék kabát, sál, kesztyű vagy takaró, ha kültéri fotózást terveztek. A menyasszonyok általában télen sem vesznek fel sapkát, ezért a téli fotózást a lehető legrövidebb időre kell szorítani. A téli időjárás változékony lehet, így érdemes felkészülni mindenre. Akár termoszban meleg italt is vihetünk a kreatív fotózásra magunkkal.

További cikket a téli esküvő kapcsán itt olvashatsz.

Menyasszonyi ruhakollekciónkat itt tekintheted meg.

 

2024 Kotapska