Téli esküvő pró és kontra

Téli esküvő előnye és hátránya

 

Egy téli esküvő gyönyörű és egyedi esemény lehet. Érdemes azonban számba venni annak előnyeit és lehetséges hátrányait is.  Néhány igazán fontos előnye a téli esküvőnek:

  • Meleg, intim hangulat: A hidegebb időjárás és a rövidebb napok meleg és meghitt légkört teremthetnek a romantikus és intim esküvői ceremóniához.
  • Egyedi díszítés és témák: A téli esküvőkön gyakran meleg színeket és ünnepi témájú díszítéseket, például gyertyákat, fenyőmagot és örökzöldeket használnak, amelyek csodálatos és álmodozó hangulatot adhatnak az eseményeknek.
  • Lehetőségek kreatív kültéri fényképekhez: Bár az időjárás lehet hideg, a tél is gyönyörű hátteret kínálhat az esküvői fotózáshoz. A hóval vagy jéggel borított kültéri helyszínek különösen látványosak lehetnek. 
Ari Villoso

 

Viszont a téli esküvőnek is megvannak a kihívásai, mint például:

  • Időjárás: A hidegebb hőmérséklet, a hó, jég és más téli időjárási feltételek nehézségeket okozhatnak a szabadtéri esküvő tervezésében vagy váratlan nehézségeket okozhat a hirtelen nagy mennyiségű hóesés vagy jegesedés.
  • Korlátozott napfény: A téli nappalok rövidebb ideje kevesebb napfényt jelent az esküvői fotózáshoz, különösen ha kültéri fotókat szeretnél készíteni. Természetesen lehet sötétedés után is akár gyertyafénynél vagy akár csillagszóróval is fényképeket is készíteni. 
  • Forgalom a közlekedéskor: Téli ünnepek alkalmával, mint például a Karácsony vagy a Szilveszter, ami mindenki számára ünnep, sokan utaznak vendégségbe illetve pihenni,  ezért ebben az időszakban több forgalom lehet az utakon néhány helyen.
  • Magasabb költségek: Télen hegyekben, turisztikai központban található esküvői helyszíneken a nagyobb kereslet miatt felárral lehet számolni. Sőt a Karácsony Újév időszakában is magasabb díjakat alkalmaznak a vendéglátó egységek. 

 

Szőrme kabát

 

Összességében egy téli esküvő szép és emlékezetes alkalom lehet, ha hajlandó rugalmas lenni, és figyelembe veszi az esetlegesen felmerülő kihívásokat.

Az Elite szalon a téli esküvőkre vett, kölcsönbe vett menyasszonyi ruhákra 20% kedvezményt nyújt. Sőt a téli menyasszonyi ruhák elengedhetetlen kiegészítőjét az esküvői fehér szőrme bundát is kedvezményesen kínálja a menyasszonyok számára. 

Menyasszonyi ruha kollekciónkat itt tekintheti meg.

További cikk a téli esküvőről az alábbi linken található.

Bejelentkezés ruhapróbára: +36209863399 telefonszámon.

Kotapska 1902