Téli esküvő pró és kontra

Téli esküvő előnye és hátránya

 

Egy téli esküvő gyönyörű és egyedi esemény lehet. Néhány lehetséges előnye a téli esküvőnek:

  • Meleg, intim hangulat: A hidegebb időjárás és a rövidebb napok meleg és meghitt légkört teremthetnek a romantikus és intim esküvői ceremóniához.
  • Egyedi díszítés és témák: A téli esküvőkön gyakran meleg színeket és ünnepi témájú díszítéseket, például gyertyákat, fenyőmagot és örökzöldeket használnak, amelyek csodálatos és álmodozó hangulatot adhatnak az eseményeknek.
  • Lehetőségek kreatív kültéri fényképekhez: Bár az időjárás lehet hideg, a tél is gyönyörű hátteret kínálhat az esküvői fotózáshoz. A hóval vagy jéggel borított kültéri helyszínek különösen látványosak lehetnek. 
Ari Villoso

 

Viszont a téli esküvőnek is megvannak a kihívásai, mint például:

  • Időjárás: A hidegebb hőmérséklet, a hó, jég és más téli időjárási feltételek nehézségeket okozhatnak a szabadtéri esküvő tervezésében vagy váratlan nehézségeket okozhat a hirtelen nagy mennyiségű hóesés vagy jegesedés.
  • Korlátozott napfény: A téli nappalok rövidebb ideje kevesebb napfényt jelent az esküvői fotózáshoz, különösen ha kültéri fotókat szeretnél készíteni. Természetesen lehet sötétedés után is akár gyertyafénynél vagy akár csillagszóróval is fényképeket is készíteni. 
  • Forgalom a közlekedéskor: Téli ünnepek alkalmával, mint például a Karácsony vagy a Szilveszter, ami mindenki számára ünnep, sokan utaznak vendégségbe illetve pihenni,  ezért ebben az időszakban több forgalom lehet az utakon néhány helyen.
  • Magasabb költségek: Télen hegyekben, turisztikai központban található esküvői helyszíneken a nagyobb kereslet miatt felárral lehet számolni. Sőt a Karácsony Újév időszakában is magasabb díjakat alkalmaznak a vendéglátó egységek. 

 

Szőrme kabát

 

Összességében egy téli esküvő szép és emlékezetes alkalom lehet, ha hajlandó rugalmas lenni, és figyelembe veszi az esetlegesen felmerülő kihívásokat.

Az Elite szalon a téli esküvőkre vett, kölcsönbe vett menyasszonyi ruhákra 20% kedvezményt nyújt. Sőt a téli menyasszonyi ruhák elengedhetetlen kiegészítőjét az esküvői fehér szőrme bundát is kedvezményesen kínálja a menyasszonyok számára. 

Menyasszonyi ruha kollekciónkat itt tekintheti meg.

További cikk a téli esküvőről az alábbi linken található.

Bejelentkezés ruhapróbára: +36209863399 telefonszámon.

Kotapska 1902