Téli esküvő

Szeretitek a telet, a megható gyertyafényes hangulatot, vagy éppen télen ismerkedtetek meg és évfordulótokon esküvővel szeretnétek megkoronázni, hogy egymásra találtatok?

A téli esküvő gondolata ebben az esetben jó választás, sőt még anyagilag is jobban jöhettek ki.
Szalonunkban a 2023 december elseje és 2024 február 29 között tartandó esküvőkre kiválasztott menyasszonyi ruha kölcsönzési díjából kiemelkedő 20% kedvezményt nyújtunk. 
Valamint a téli esküvőkre kedvezményesen kölcsönözhetők a Szalonban készletek lévő meleg stóla, szőrmés kepp, műszőrme bunda a ruhák mellé. Megfázástól sem kell tartani még a legkivágottabb ruhában sem, mert ilyenkor töltenek a menyasszonyok a legkevesebb időt  a szabadban, valamint mindenhol fűtenek, már a legtöbb templomban is van fűtés. Jó megoldás lehet, ha egy helyre szervezitek meg a házasságkötést és az azt követő lagzit.

A téli esküvőknél a természetben készülő képek néha kimaradnak, illetve csak a bevállalósak készíthetnek képeket, de búslakodásra semmi ok, mert a műtermekben, az esküvő csodálatosan feldíszített helyszínén készülő képek is gyönyörűek és természetesek. Gondoljunk csak a magazinok címlap fotóira, ahol legtöbbször műteremben zajlik a fotózás.
Télen hamarabb sötétedik, így a késő délutáni esküvőnek is különleges hangulatot adhatunk gyertyavilágítással. Asztaldísznek is szépek a különböző mécsesek, díszítve a tél klasszikus elemeivel, mint a kövirózsával, tobozokkal, stilizált hópelyhekkel, de manapság már bármely virág szóba jöhet télen is, és még csak nem is drágább, mint nyáron.

Téli esküvő
Téli esküvő

A téli esküvők javára írható, hogy mint a báli szezonban, ugyanúgy téli esküvőkor is hamarabb mulatós hangulatba kerül a násznép.

Karácsonyi esküvő azoknak javasolható, akik esküvőjüket kisebb társasággal, nagyon belsőséges keretek közt szeretnék megünnepelni.

Különleges élmény lehet viszont mindenki számára, a fiatal párnak és az őt körülvevő rokonoknak, barátoknak is a ’Szilveszteri esküvő’! Garantáltan hosszú-hosszú éveken keresztül, főleg az újévi ünnep közeledtével fel fogják emlegetni az ilyen esküvői bulit. Természetesen érdemes idejében elkezdeni a szervezést, főleg a hely kiválasztása és lefoglalása nagyon fontos.

Remélem sikerült néhány embernek felkelteni a figyelmét és hamarosan pozitív visszajelzést kaphatunk a téli esküvők számában!

További információ téli esküvőkkel kapcsolatosan itt található.

Bejelentkezés menyasszonyi ruhapróbára +36209863390 telefonszámon.

Téli esküvő Boross Lili

 

Téli esküvő Eprespark