Keringőruha próba szalagavatóra

Kedves szalagavatóra készülő hölgyek!


Több érdeklődő telefont kaptunk keringőruhák kölcsönzésével kapcsolatban, ezért szeretnék tájékoztatni mindenkit, hogy a jövő tanévben tartandó szalagavatókra, márkás keringőruhát széles választékban tartunk.

Keringőruha kollekciónk ezen a linken találhatjátok.


A keringőruhák kiválasztása március elsejét követően kezdődik és majdnem egészen a szalagavató időpontjáig zajlik.  Ekkor hosszabb nyitvatartással, több segítővel, kedvezményekkel várjuk a nálunk ruhát kereső hölgyeket.
Szalagavatói keringőruha próbára is érdemes bejelentkezni, akinek nincs előre foglalt időpontja az rövidebb-hosszabb várakozási idővel számolhat. A keringőruha próba átlagosan fél egy órát vesz igénybe. Mindenkivel egyesével foglalkozunk és segítünk szaktudásunkkal hozzájárulni a tökéletes keringőruhát megtalálni. Éppen ezért érdemesebb egyénileg ruhát keresni, mintsem nagyobb társasággal. A szalonokban is jobban tudnak segíteni, és a várakozási idő is rövidebb, ha nem fél osztálynyi lány ruhapróbáját kell kivárni. 

A próbára különösebb előkészületekre nincs szükség, de egy test színű vagy fehér, levehető pántos melltartó jó szolgálatot tehet. 
Keringőruháinkat méretre igazítjuk, általában a szalagavató hetében ruha főpróbát tartunk, amikor is különös tekintettel a ruha hosszára és bőségére újra átnézzük a kiválasztott ruhákat. A ruha méretre igazítása benne van a kölcsönzési díjban.


Igény esetén szalagavató ruháinkhoz ingyen tánckesztyűt is kölcsönzünk. További kiegészítőket, nyakékeket, tiarákat is találhatnak szalonunkban, melyek kedvezményes áron kölcsönözhetők illetve megvásárolhatók az Elite szalonban.

Egy jó tanács most ruhát kereső hölgyeknek: amikor úgy érzik megtalálták az "igazi" ruhát azonnal le kell foglalni, mert nagy valószínűséggel rövid időn belül lefoglalja más saját szalagavatójára.  Gyakorlatilag az egész szalagavató szezon 4-6 hétből áll és egy-egy ruhát csak egyszer adunk ki egy héten. Az Elite szalonban a keringőruha kölcsönzési díjának felével, lehet ruhát foglalózni. A ruha foglalásáról minden esetben két példányban szerződést készítünk.

Keringőruha kölcsönzési díjak: 45.000-85.000,-Ft között vannak modelltől függően. 
 

Elérhetőségünk: 

Elite szalon

1087 Budapest, Király utca 87. (Utcai kirakatos üzlet, bejárat a Király utcáról)

☎️ +36209863390 

☎️+36307534785

További hasznos cikkeket a szalagavatóval kapcsolatban itt találhattok illetve ezen a linken.

Minden érdeklődőt sok szeretettel várunk! 
 

Kotapska 2306