Keringőruha próba szalagavatóra

Több érdeklődő telefont kaptunk keringőruhák kölcsönzésével kapcsolatban, ezért szeretnék tájékoztatni mindenkit, hogy a jövő tanévben tartandó szalagavatókra, fehér keringőruhát széles választékban tartunk. A keringőruhák kiválasztása május elsejét követően kezdődik és majdnem egész szeptember hónapban zajlik. Ekkor hosszabb nyitvatartással, több segítővel, kiemelt kedvezményekkel várjuk a nálunk ruhát kereső hölgyeket.
Szalagavatói keringőruha próbára nem kell bejelentkezni, de rövidebb-hosszabb várakozási idővel számolni lehet. Érdemesebb egyénileg ruhát keresni, mintsem nagyobb társasággal. A szalonokban is jobban tudnak segíteni, és a várakozási idő is rövidebb, ha nem fél osztálynyi lány ruhapróbáját kell kivárni. 

A próbára különösebb előkészületekre nincs szükség, de egy test színű vagy fehér, levehető pántos melltartó jó szolgálatot tehet. 
Keringőruháinkat méretre igazítjuk, általában a szalagavató hetében ruha főpróbát tartunk, amikor is különös tekintettel a ruha hosszára és bőségére újra átnézzük a kiválasztott ruhákat. A ruha méretre igazítása benne van a kölcsönzési díjban.
Igény esetén szalagavató ruháinkhoz ingyen tánckesztyűt is kölcsönzünk. További kiegészítőket, nyakékeket, tiarákat is találhatnak szalonunkban, melyek kedvezményes áron kölcsönözhetők illetve megvásárolhatók az Elite szalonban.

Egy jó tanács most ruhát kereső hölgyeknek: amikor úgy érzik megtalálták az "igazi" ruhát azonnal le kell foglalni, mert nagy valószínűséggel rövid időn belül lefoglalja más saját szalagavatójára. Az Elite szalonban 10.000.-Ft-tal lehet ruhát foglalózni. A ruha foglalásáról minden esetben két példányban szerződést készítünk.