Menyasszonyi ruhák

Menyasszonyi ruhák

Minden menyasszony gyönyörű és egyedi szeretne lenni a nagy napon. A tökéletes ruhaválasztás az esküvőre nem kis feladat. Ebben segít immár 25 éve a budapesti Elite esküvői ruhaszalon. A menyasszonyi ruhaválasztás nemcsak a menyasszony alkatától függ, hanem fontos szempont még az esküvő helyszíne, létszáma és stílusa is. Jelenleg ugyanis rengeteg esküvői ruha stílus közül választhatnak a szalonba betérő hölgyek. 

Menyasszonyi ruhakollekciónk több jeles márka legszebb darabjaiból tevődik össze. Szeretnénk minél szélesebb igényeket kielégíteni, ezért a klasszikus királynői csipkeruhák mellett a minimális díszítésű, akár rövid menyasszonyi ruhákat is megtalálhatják a szalont felkeresők. Sokszínűségünket az is mutatja, hogy az ELITE szalon szinte egyedülállóan széles választékban tart kismama menyasszonyi ruhákat.

 

Menyasszonyi ruha vásárlás

Egyre nagyobb érdeklődés mellett többen a menyasszonyi ruha vásárlása mellett döntenek. A készleten lévő menyasszonyi ruhát készpénzzel, illetve bankkártya elfogadó terminálon keresztül vásárolhatják meg, míg a megrendelésre kért menyasszonyi ruha esetében 50% foglaló befizetése mellett vállaljuk a kért ruhadarab beszerzését. Az egyedileg, méretre rendelt menyasszonyi ruha 4-12 hét múlva vehető át az Elite szalonban.

 

Ruhakölcsönzés az Elite szalonnál

Kölcsönzéskor a kiválasztott ruhadarabot mielőbb le kell foglalni, ezzel lehet bebiztosítani a ruhát a nagy napra. Bővebben a Kölcsönzés menete az Elite szalonban cikkünkben olvashatnak. 

Barbara menyasszonyi ruha

Kollekciónk

Az ELITE szalon 2020-as kollekciójában rengeteg újdonságot találhatnak, mivel újabb menyasszonyi ruhamárkával bővült kínálatunk. Jelenleg dán, orosz, olasz, amerikai tervezők legszebb darabjai várják a menyasszonyokat. Kollekciónk egyik részét a Lilly menyasszonyi ruhák alkotják, amelyek minimális, valamint  lágy csipke díszítésükkel varázsolják el a ruhát kiválasztó hölgyeket. Kollekciónk további részét az Eva Grandes haute couture menyasszonyi ruhák teszik ki, amelyeket a legmagasabb kidolgozás és tökéletes, modern design jellemez. 2019 év végétől új esküvői ruha márka gazdagítja a kollekciónkat, ez a Farletta. A márka menyasszonyi ruhái csodálatos ötvözete a legdivatosabb nőies szabásvonalnak és a jól megválasztott, minőségi anyagoknak. Az idei évtől az Elite esküvői ruhaszalon kollekciója tovább bővült a régen várt Iryna Kotapska design menyasszonyi ruhakollekcióval. Fiatalos, igényes, modern álom menyasszonyiruhák jellemzik a dinamikus ukrán tervező hölgy elragadó ruhadarabjait luxus kivitelben.

Eva Grandes menyasszonyi ruhák

Milyen menyasszonyi ruhák divatosak?

Napjainkban rengeteg menyasszonyi ruha stílus közül választhatnak a menyasszonyok. A legdivatosabb menyasszonyi ruhák ma már pántosak, illetve a vállon lehelet vékony testszínű tüllre dolgozott csipke díszítésűek. Nagy divat a rövid japán ujjas és 3/4-es ujjú menyasszonyi ruhák is. A  gazdag hátkivágás nem csak nőies, de szemet gyönyörködtető is. Arról se feledkezzünk meg, hogy a szertartás alatt legtöbbször a hátát látjuk az ifjú párnak. 

A 2020-as menyasszonyi ruhakollekciókban bőven találunk merészebb darabokat is, ahol a ruha felső része több helyen áttetsző, illetve testszínű anyagra dolgozott csipkéből áll. Találhatók oldalt sliccelt, sőt csak combközépig bélelt menyasszonyi ruhafazonok is. 

Ma már a ruhák színe nem csak fehér, tört fehér, hanem egyre inkább púder, krém vagy nude színűek. Anyaguk legtöbbször tüll, csipke vagy organza.

Újra divat a modern-bohém stílus az esküvői ruhák terén. A vintage hangulatú, ‘70-es éveket megidéző csipke darabok. Szabadtéri, erdei, kerti esküvőkre a legkiválóbb választás. 
 

Lilly menyasszonyi ruha

Az elől rövid hátul hosszú menyasszonyi ruha már a múlté, helyette a divattervezők az ötvenes éveket megidéző, rövid menyasszonyi ruhákat alkottak meg, illetve ahogy fentebb említettük a kizárólag combközépig alábélelt menyasszonyi ruhák váltották ki az elől rövid hátul hosszú stílusú ruhákat. 

Farletta


 

 

 

 

Tradicionális menyasszonyi ruhák

Magyarországon a hagyományos menyasszonyi ruhák fehér színűek, gyönyörű kézi hímzéssel készítettek. Klasszikusan tájegységenként különböző fejdísszel viselték a menyasszonyok. Egy-egy ruha egy kisebb vagyonnal ért fel és akár éveken keresztül készült, míg a menyasszony feltölthette esküvője napján. Felbecsülhetetlen, szinte csak eszmei értéke van az antik tradicionális menyasszonyi ruhának. 

 

Kiegészítők a menyasszonyi ruhához

A jól megválasztott menyasszonyi kiegészítők rendkívül fontosak. Az Elite szalonban széles választékban találhatnak menyasszonyi fejdíszeket, hajdíszeket, fátylat, nyakéket, díszöveket, ezzel téve teljessé a megjelenést a nagy napon. Nagyobb hangsúlyt kap a különböző méretű fátyol viselete, divatosak a ruha hosszát meghaladó fátylak is. 

Menyasszonyi kiegészítőink kínálatát megtekinthetik személyesen, illetve weboldalunkon is az érdeklődők. 

 

Menyecske ruha

Menyecske ruhának nevezzük mindazokat a ruhákat, amelyeket a menyasszony tánc után ölt fel az ifjú asszony. Régebben kizárólag piros színű lehetett a menyecske ruha, mutatván a megváltozott családi állapotot. Ma már bármilyen színben elképzelhető a menyecske ruha. Jelentése is kicsit megváltozott, gyakorlatban igen hasznos ruhadarab, kényelmesebb viselet a menyasszonyi ruha  után. 

 

Extra ruhák fotózáshoz vagy a Nagy napra

Az Elite szalonban egyaránt kölcsönözhetnek és vásárolhatnak is menyasszonyi ruhákat akár csak egy kreatív fotózásról, vagy hetedhét országra szóló lakodalomról legyen is szó. Sokrétű kollekciónkban az aszimmetrikus, vagányabb, színes ruhák mellett látványos királynői darabok is találhatók. 

Ruhakölcsönzési díjaink: 30.000-250.000,-Ft között, míg a

menyasszonyi ruha árak: 70.000-500.000,-Ft között vannak.

EC fotózás Berki

Koszorúslány ruhák kiválasztása

Minden esetben a menyasszonyi ruha kiválasztása után célszerű ezek beszerzése, mivel a koszorúslányok ruhájának mind színükkel, mind szabásukkal harmonizálnia kell a menyasszony ruhájával. Több koszorúslány esetén nem feltétlen kell azonos ruhában gondolkodni, a színtónus különbségek megengedettek, de kerülni kell az egymástól nagyon elütő színeket. Amennyiben kislányok a koszorúslányok, ők viselhetnek akár fehér, törtfehér ruhát, derekukon az esküvő színével megegyező szalag díszítéssel is. Felnőtt hölgyeknek koszorús lányként tilos a fehér színű ruha az esküvőn. Jelenleg a pasztell színű koszorúslány ruhák a legdivatosabbak, de a ruhák kiválasztása előtt ajánlatos egyeztetni az ifjú párral.

 

A vőlegény öltönyének kiválasztása

Amennyiben már eldöntöttük, hogy milyen menyasszonyi ruhát szeretnénk viselni az esküvőnkön, utána sokkal egyszerűbbnek tűnik a vőlegény öltönyének kiválasztása. Itt is az a legfontosabb szabály, hogy a fiatal pár öltözete passzoljon egymáshoz. Leginkább meghatározó a menyasszonyi ruha színe, így a vőlegény öltönye mellé a kiegészítőknek, mint a nyakkendő, mellény, francia nyakkendő színe is kell, hogy harmonizáljon a menyasszonyéval. Vőlegény öltönyökkel kapcsolatban bővebb információt találhatnak weboldalukon.

 

Vőlegény öltöny

Kismama menyasszonyi ruhák az Elite szalonban 

Ha egy nőnek teljesül élete álma és kismamaként lesz menyasszony más ruha választási szempontok szerint kell elindulni ruhát keresni. 

Az alábbiakban szeretnénk egy kis útmutatóval szolgálni az épp esküvő előtt álló kismamák menyasszonyi ruháira vonatkozóan. 

 

A budapesti Elite esküvői ruhaszalon kifejezetten kismamáknak ajánlható kollekciójával igyekszik segíteni a tökéletes és kényelmes ruha választásban a nagy napra. 
 

 

Kismama ruha 2603

Menyasszonyi ruha molett hölgyeknek

Az Elite szalonban nem csak az átlag, konfekció méretű hölgyek számára állnak rendelkezésre csodálatos menyasszonyi ruhák, hanem a teltkarcsú arák is megtalálhatják az igazit a nagy napra. 

Menyasszonyi ruha kollekciónkat úgy alakítjuk ki, hogy abban jó pár ruha legyen a szalonban kifejezetten dús idomokkal rendelkező hölgyeknek. A legtöbb ilyen modell V nyak kivágású , A vonalú, esetenként ferde hajtásokkal díszítettek, pántos, rövidujjas illetve pánt nélküliek. Kollekciónkban fehér és törtfehér színű ruhák is rendelkezésre állnak, 46-48-as konfekció méretig. 

Mód van még a kívánt ruha méretre rendelésére is, amikor általában 4-12 hét szállítási idővel kell számolni és akár 52-es méretig tudjuk biztosítani a kiválasztott menyasszonyi ruhát. 

Mindezek után sok szeretettel várjuk a házasulandó hölgyeket és urakat az Elite szalon Budapest, Király utca 87 szám alatti üzletében. 
Időpontfoglalás nem kötelező, de megköszönjük, ha látogatásod előre jelzed a +36209863390 vagy +36307534785 telefonszámok egyikén.

Molett menyasszonyi ruha